Neler Yeni

Yardım NetGsm vs TürkTelekom?

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
yolcu arslan
Önceki sağlayıcının dslam kilidi ayarlarını alıyorlar. Eğer söylerseniz ve hattınız da desteklerse, ayarlarlar.(Modem bilgilerinden maksimum yükleme değeri kaç ise o kadar yükleme hızına sahip olursunuz, yani hattınızı desteklediği kadar.)

(Modemde bu kadar alabilirim diye gözüküyor dslam kilidini ayarlayın deyin.)

Dostum bu dslam olayını milleniye dedim ama anlamadılar pek. Telekomcuya pasladılar onada sordum oda en fazla port değiştirirm dedi değiştirdi. Ama değişen bir şey olmadı hala 90mbs alıyorum.
Hat değerlerim:

1734530743595.png

Önereceğim servisler Tüknet milleni netspeed netgsm gibi servislerdir.
2019 da Türknetten müşt hizmetleri yok diye ayrıldım şuan müşteri hizmetleri var mı yok halen bilmiyorum.

Milleni:
7F6CD01C

Netspeed:
JTBR73

Konu sahibi arkadaş ben olsan 2 firma arasında netgsm seçerdim. Yukarıda doğancandan kod isteyen benimkilerden değil yine ondan al kardeşim baltalamış olmayalım.

DogancanYr

80+ Bronze
Dostum bu dslam olayını milleniye dedim ama anlamadılar pek. Telekomcuya pasladılar onada sordum oda en fazla port değiştirirm dedi değiştirdi. Ama değişen bir şey olmadı hala 90mbs alıyorum.
Hat değerlerim:

Alıntıyı görüntüle

Önereceğim servisler Tüknet milleni netspeed netgsm gibi servislerdir.
2019 da Türknetten müşt hizmetleri yok diye ayrıldım şuan müşteri hizmetleri var mı yok halen bilmiyorum.

Milleni:
7F6CD01C

Netspeed:
JTBR73

Konu sahibi arkadaş ben olsan 2 firma arasında netgsm seçerdim. Yukarıda doğancandan kod isteyen benimkilerden değil yine ondan al kardeşim baltalamış olmayalım.
Fark etmiyor yazdığı için verdim sadece. Yeni konu oluşturmasın veya beklemesin diye.
Hem kendisi de aynı indirimi alıyor.

Hem zaten senin hattın dslam kilidini 96 ya 20 ayarlamışlar.
Snr margin ayarı var ise modemde onu azalt öyle tam çeker.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
yolcu arslan
Fark etmiyor yazdığı için verdim sadece. Yeni konu oluşturmasın veya beklemesin diye.

Hem zaten senin hattın dslam kilidini 96 ya 20 ayarlamışlar.
Snr margin ayarı var ise modemde onu azalt öyle tam çeker.

Hmm doğrudur hatırladım geçen sene epey uğraştım benim yükleme 8mbsyi geçmiyordu 6-7 kiş ile görüştüm en son kızın birisi anladı durumu bir güncelledi hızım arttı birden. Epey uğraştırdılar.

Fakat geçen senin başında telekomcu birisi geldi adam telleri bağladıktan sonra internet geldi mi diye baktı bir baktım 95 mbs idi.
Birden dur ben bir ayar yapacam dedi elindeki telefondan internetin kopar ayar yapam dedi sonra çat 65mbs ye düştü.
Ben onu merak ediyorum asıl onlarda var bir dümen bence.

Top Bottom