Arama sonuçları: *

1. G

Türknet'e ZAM 399 ₺ oldu

sanırım ben de öyle yapıcam
  2. G

Türknet'e ZAM 399 ₺ oldu

100mbps 300 tl ödüyordum normalde şimdi 12 ay parasını verip mi yapayim yoksa tahattüt mü sizce aboneliğe geri dönmek pek istemiyorum ama
  3. G

Türknet'e ZAM GELDİ.

Ya bide ben diğerlerinde oluyor mu bilmiyorum ama internet benle alakasız gittiğimde türknet online girdiğimde şu sokakta arıza var şu gün aralığında bitecek denmişti ve bitmişti tabi o zamanlar 50 mbps alıyordum şeffaf olduklarını düşünüyorum ben de çok sıkıntı yaşamadım
  4. G

Türknet'e ZAM GELDİ.

100mbps alt yapı geldi benim bundan 3 ay önce başka platforma geçilir mi yoksa diğerleride aynı zammı yapar mı
  5. G

lütfen internet sağlayıcı önerin

sağolun cevap için
  6. G

abi valla 250 tl de olmaz değil mi tamam anlıyorum ekonomi çok kötü ama bu zam nedir abi ya
  7. G

alt yapım yok türknet kullanıyordum 50 mbps 8 upload ama 250 tl yapıyorlar 50 mbps olsun başka bir şey istemiyorum 250 tl veremem abi ya
  8. G

iç tesisat kablo arızası

merhabalar dairemde iç tesisat kablolarda sıkıntı var bu sıkıntılı olan yer koparılıp kablo düzeltilebilir mi yada direk yeni kablo mu çekilmesi lazım ve bunun fiyatı ne olur sizce bu konulardan pek anlamadığım için bir elektrikçi ortalama ne kadar fiyat biçer bu konuyu hiç anlamadığımdan burda...
Top Bottom