G.oTurknet önümüzdeki aydan itibaren 299₺ olmuş.
Milleni vdsl 100mbps 300TL Turknet vdsl-fiber dahil her 100mbps'e paket mi 300TL?Turknet önümüzdeki aydan itibaren 299₺ olmuş.
Bir şeyde diyemiyoruz ki adamlar Türkiye'nin en kaliteli internetini veriyorlar(benim bölgemde) ülkenin de hali perişan zaten normaldir hocam normal maalesef normalTurknet önümüzdeki aydan itibaren 299₺ olmuş.
100mbps alt yapı geldi benim bundan 3 ay önce başka platforma geçilir mi yoksa diğerleride aynı zammı yapar mıTurknet önümüzdeki aydan itibaren 299₺ olmuş.
Önemli olan ne kadar stabil burada farklı operatörden hizmet alıp mağdur olan çok insan oldu. Ben 3 yıldır kullanıyorum turkneti 1 kere sıkıntı yaşadım sadece bölgemde.Milleni vdsl 100mbps 300TL Turknet vdsl-fiber dahil her 100mbps'e paket mi 300TL?
Daha ucuza kaliteli yeni fiyat güncellemiş operatorler mevcut gözümde. 280TL Bile pahalı. 249.90TL'e bile 100Mbps Firmalar var router ücreti dahil fiberde bile 260TL'e İnternet mevcut
Taahhütlü uygun fiyat varsa geçilebilir.100mbps alt yapı geldi benim bundan 3 ay önce başka platforma geçilir mi yoksa diğerleride aynı zammı yapar mı
100Tl'e daha koyup türktelekom tarifeleri var hocam bencede en mantıklısı başka alternatif firma geçersen tabi bu fark açılarak gine tt'e geçmeme oranın artar.Taahhütlü Türk telekoma geçme vakti geldi
Herkesin deneyimi farklıdır hocam menmun kalmayan insanlarda oldu gördük.Önemli olan ne kadar stabil burada farklı operatörden hizmet alıp mağdur olan çok insan oldu. Ben 3 yıldır kullanıyorum turkneti 1 kere sıkıntı yaşadım sadece bölgemde.
Ya bide ben diğerlerinde oluyor mu bilmiyorum ama internet benle alakasız gittiğimde türknet online girdiğimde şu sokakta arıza var şu gün aralığında bitecek denmişti ve bitmişti tabi o zamanlar 50 mbps alıyordum şeffaf olduklarını düşünüyorum ben de çok sıkıntı yaşamadımÖnemli olan ne kadar stabil burada farklı operatörden hizmet alıp mağdur olan çok insan oldu. Ben 3 yıldır kullanıyorum turkneti 1 kere sıkıntı yaşadım sadece bölgemde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Taahhütlü uygun fiyat varsa geçilebilir.