Onu hiç sormadım. Emin misin? Arayıp sor benceUpload 4 veriyor ama max o kötüymüş.
Bilgim yok hocam o konuda.Hocam Millenicom taahhüt yapıyor mu isteğe göre ?
Türk telekom evet , taahhütlü mü ?Altyapın Türk Telekom ise Kablonet 75 mbps i 230 a satıyor
Onu hiç sormadım. Emin misin? Arayıp sor bence
Benim öğrenci evinde netspeed vardı. Turkcell e geçtim. Netspeed 240₺ ydi. Turkcell de 240. Ben cihaz kampanyası yaptım. Samsung Galaxy tab a7 lite + 100 mbps 24 ay sabit 355₺. Normal paketlerde de 350₺ ye 1000 mbps vardı. Şimdi paketler 150₺ zamlandıNetspeed de zamlanacak yakında o yüzden geçmenin mantığı yok bence.
Evet turknet gibi oda fiyatları günceller. Operator değiştireceksen hocam fiyatları yeni güncellemiş sağlıyıcı bulun.Netspeed de zamlanacak yakında o yüzden geçmenin mantığı yok bence.
24 ay taahhütlü. İlk 12 ay 230 sonraki 12 ay 270 ti galiba. İstersen 12 ay da taahhüt yaptırabiliyorsunBilgim yok hocam o konuda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türk telekom evet , taahhütlü mü ?
Link atar mısın hocam. İşteyim bakarım sonra.24 ay taahhütlü. İlk 12 ay 230 sonraki 12 ay 270 ti galiba. İstersen 12 ay da taahhüt yaptırabiliyorsun
Ooo sıkıntıTurknette taahhüt yok
Milleniden memnunsan müşteri hizmetlerini arayıp taahhütlü pakete geçmek istediğini söyle yardımcı oluyorlar. Geçen sene taahhütlü pakete geçtim. Şimdi bir yıl daha uzattırdım. Zamlardan minimum etkileniyorsun. 170 ödüyordum bu sene 210a 1 yıl daha uzattım. Taahhüt olmasa 300ü bulacaktı dediğin gibi.Bende Millenicom’u bırakacağım. 189₺ ödediğim paket artık 299₺ olacak Eylül’den itibaren. İnternet Servis Sağlayıcı önerilerinizi bekliyorum.
Güzelmiş , teşekkürler değerlendireceğim.Milleniden memnunsan müşteri hizmetlerini arayıp taahhütlü pakete geçmek istediğini söyle yardımcı oluyorlar. Geçen sene taahhütlü pakete geçtim. Şimdi bir yıl daha uzattırdım. Zamlardan minimum etkileniyorsun. 170 ödüyordum bu sene 210a 1 yıl daha uzattım. Taahhüt olmasa 300ü bulacaktı dediğin gibi.