Daha iyisi yok dewamkeTurknet önümüzdeki aydan itibaren 299₺ olmuş.
Zaten Her paket farklı fiyatlarda olması lazım Mesela 300tl cok fazla bence o pakete.?Başlarım böyle haksızlığa ya , benim alt yapım 16 Mbps 11-13 zor alıyorum ben niye aynı parayı ödüyorum ya
Fazla tabi adam 100 mbps cayır cayır kullanacak ben 1080 p videoyu zar zor izlicem ee 300 para vericem, şikâyet vara yazdım şikâyeti kaçıncı yuzyıldayız böyle saçma bir düzen olmaz bunların beyninde bulgur pilavı mı var bu farkı nasıl göz ardı ediyorlar aklım almıyorZaten Her paket farklı fiyatlarda olması lazım Mesela 300tl cok fazla bence o pakete.?
hocam uygulamadan yapılıyorda ben müşteri hizetlerini aramıştımİşte onu ben yaptırmak istedim burdakiler yapılmıyormuş gibi geveleyip oyalayıp durdular. Amaçları neydi bilmiyorum.
konuyu yanıtlayanlar bunuda cevaplayın bari deprem bölgesine yapılacak toki evlerinde internet altyapısı hemen olurmu olursa kaç mbps olıurFazla tabi adam 100 mbps cayır cayır kullanacak ben 1080 p videoyu zar zor izlicem ee 300 para vericem, şikâyet vara yazdım şikâyeti kaçıncı yuzyıldayız böyle saçma bir düzen olmaz bunların beyninde bulgur pilavı mı var bu farkı nasıl göz ardı ediyorlar aklım almıyor
50mbdsye 300tl çok farklı operatör arama vaktiTurknet önümüzdeki aydan itibaren 299₺ olmuş.
Artık umurumda değil zaten . Ayrıca yapılmadığına dair bir iddiam olmadı.hocam uygulamadan yapılıyorda ben müşteri hizetlerini aramıştım
yok yani söylemek istedimArtık umurumda değil zaten . Ayrıca yapılmadığına dair bir iddiam olmadı.