Türknet'e ZAM GELDİ.

12 aylık sabitlerim yine

Benim dediklerimi yapanlar kaybetmez arkadaşlar, geçmişte bunu uygulayanlar arkasına yaslanıp keyiflerine bakıyor 😂

1692611067237.png

Az önce turknet konuştum 10 gün önce dediler ki zam yok şimdi zam geldi 7 ay önce 180 TL olan fiyat 250 oldu şimdi 300 oldu 6 ayda bir zam var düşünüyorum da en iyisi türk telekoma geçip 24 ay taahhüt yaptırmak aylık 400 geliyor

beyler türknete geçecek olan var mı? kodumu vereyimed indirimli kullanalım şu interneti be

Taahhütlü yapın geçin, özellikle bu zam haberleri yüzünden ttelekoma geri döndüm kafanız rahat etsin. İnternet yüzünden canımız sıkılmasın bari şu zamanlarda

Başlarım böyle haksızlığa ya , benim alt yapım 16 Mbps 11-13 zor alıyorum ben niye aynı parayı ödüyorum ya

Zaten Her paket farklı fiyatlarda olması lazım Mesela 300tl cok fazla bence o pakete.?
Fazla tabi adam 100 mbps cayır cayır kullanacak ben 1080 p videoyu zar zor izlicem ee 300 para vericem, şikâyet vara yazdım şikâyeti kaçıncı yuzyıldayız böyle saçma bir düzen olmaz bunların beyninde bulgur pilavı mı var bu farkı nasıl göz ardı ediyorlar aklım almıyor

İşte onu ben yaptırmak istedim burdakiler yapılmıyormuş gibi geveleyip oyalayıp durdular. Amaçları neydi bilmiyorum.
hocam uygulamadan yapılıyorda ben müşteri hizetlerini aramıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fazla tabi adam 100 mbps cayır cayır kullanacak ben 1080 p videoyu zar zor izlicem ee 300 para vericem, şikâyet vara yazdım şikâyeti kaçıncı yuzyıldayız böyle saçma bir düzen olmaz bunların beyninde bulgur pilavı mı var bu farkı nasıl göz ardı ediyorlar aklım almıyor
konuyu yanıtlayanlar bunuda cevaplayın bari deprem bölgesine yapılacak toki evlerinde internet altyapısı hemen olurmu olursa kaç mbps olıur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,554
Üyeler
185,282
Son üye
AorusSky
Geri