Neler Yeni

Türknet'e ZAM GELDİ.

YazılımKafa

80+ Silver

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Turk telekom da zamanında ben de taahhütlü kullanıyordum. Taahhüt bitince bile 24 mbps den 35'e bile yükseltmiyorlardı yenilemek istediğimizde yalnızca 24 mbps verebiliyorlarmış gibi. Babam da aradıklarında direk yenileyin demişti o zaman. 2 sene daha kullanıyorduk. En son ben dayanamadım cayma bedelini de ödedim son 1 sene kala sonra kendi üstüme aldım turkneti :D

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berat
adresinizde süperonline altyapısı varsa 300tlye 500mbps geçin

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Turk telekom da zamanında ben de taahhütlü kullanıyordum. Taahhüt bitince bile 24 mbps den 35'e bile yükseltmiyorlardı yenilemek istediğimizde yalnızca 24 mbps verebiliyorlarmış gibi. Babam da aradıklarında direk yenileyin demişti o zaman. 2 sene daha kullanıyorduk. En son ben dayanamadım cayma bedelini de ödedim son 1 sene kala sonra kendi üstüme aldım turkneti :D
TT üzerinden hız artırma yapılabiliyor hocam tahaütünuze etkisi yok

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
TT üzerinden hız artırma yapılabiliyor hocam tahaütünuze etkisi yok
İşte onu ben yaptırmak istedim burdakiler yapılmıyormuş gibi geveleyip oyalayıp durdular. Amaçları neydi bilmiyorum.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Türk telekomdan açıkçası gerçek anlamda nefret ediyorum. Kullandığım süre boyunca bağlantı problemleri olsun verdikleri düşük hız olsun zerre kadar memnun değildim.

Maethril_

80+ Bronze
Eğer Milleni hala 190tl üzerinden 12ay taahhüt yapıyorsa ona geçmeyi düşünüyorum başımı ağrıtır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milleniden memnunsan müşteri hizmetlerini arayıp taahhütlü pakete geçmek istediğini söyle yardımcı oluyorlar. Geçen sene taahhütlü pakete geçtim. Şimdi bir yıl daha uzattırdım. Zamlardan minimum etkileniyorsun. 170 ödüyordum bu sene 210a 1 yıl daha uzattım. Taahhüt olmasa 300ü bulacaktı dediğin gibi.
Memnun musunuz hocam milleniden ?

Güzelmiş , teşekkürler değerlendireceğim.
Milleniden memnun musunuz hocam ?

Son düzenleme:

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eğer Milleni hala 190tl üzerinden 12ay taahhüt yapıyorsa ona geçmeyi düşünüyorum başımı ağrıtır mı ?

Memnun musunuz hocam milleniden ?

Milleniden memnun musunuz hocam ?
Memnunum. Benim altyapıda iyi olur sende olmaz iyi veya kötü kesin bir şey diyemem. Ben birkaç firma kullandım. Son 3 senedir de milleni kullanıyorum. O da altyapımda verim aldığım en iyi firma olduğu için.

Zechion

80+ Silver
ulan üstüne biraz daha eklesem süperonline alt yapımdam 1000/100 alacağım. Türknet alt yapı kutusunu koyup kablo çekmeden kaçtılar

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Gigafiber olarak hala en ucuz firma ama diğer hızlar için başka firmalar düşünülebilir

Top Bottom