Arama sonuçları: *

1. grimlex

Yeni bir internet önerisi

istediğin modem ile kullanabilirsin hocam sorun yok
  2. grimlex

Yeni bir internet önerisi

comnet öneririm toplu ödeyince uyguna geliyor 1 senedir kullanıyorum sorunsuz
  3. grimlex

Hiç İnternet Olmayan Eve İnternet Bağlatma

şehirdeyim hocamda ananemler çok eskiden ev telefonu kullanırken onu iptal ettmirmişler sonrada kabloları kopartmışlar sdgszfghhg
  4. grimlex

hiçbir fikrim yok hocam
  5. grimlex

direk sokaktaki direkten çekebilirler doğru mu
  6. grimlex

Arkadaşlar ananemin evine internet bağlatacağız.Evde hiç kablo yok müstakil ev.Kablo direği var oradan kablo çekilmesi gerek.Ben comnet'e başvurmayı düşünüyorum acaba bu bağlantı işi nasıl olacak ekiplerin mi gelmesi gerekiyor yoksa bi elektrikçi çağırsak direkten çekebiliyor mu
  7. grimlex

Yardım Fiber internet önerisi Comnet iyi midir?

geç dene hocam bi zararı yok 1 ay kal beğenmezsen değiştir
  8. grimlex

Yardım Fiber internet önerisi Comnet iyi midir?

vdsl kullanıyorum ucuz diye geçmiştim 1 senedir burdayım.Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım sadece geçen gün bir sorun oldu kopma yaşadım arka arkaya oda çözüldü.
  9. grimlex

Hizmetim Kısıtlandı Kapandı

tamamdır yazayım online işlemlere desiğiniz gibi olablir
  10. grimlex

Hizmetim Kısıtlandı Kapandı

İnternet faturamı kartımda para olmadığı için yarın yatıracaktım.Son ödeme tarihi 23 mart .24 mart oldu ve az önce saat 2 ye gelirken internetim kesildi.Neden böyle bir şey oldu i.Sitesinde yazıyor 10 gün geçerse keseriz diyor ama direkt gitti.Bence saçmalık.Açma parası alırlar mı acaba onu...
  11. grimlex

TÜRKNET ADIYLA DİJİTÜRK DOLANDIRICILIK

Selam dostlar bugün akrabamı aramışlar işte 100 tl ödüyorsunuz 30 tlsi btk ya gidiyor gitmesin o fiyata dijitürk alın falan demişler bana sordular dedim ne alaka falan baktım harbi dolandırıcı çıktılar böyle şeylere inanmayın dostlar bir uyarı olsun.Benim merak ettiğim türknete 1 ay bile olmadı...
  12. grimlex

Türktelekom'dan Türknet'e Geçiş Yardım

arkadaşlar ben napıcam sdgfc allah rızası için valla kafam kazana döndü karış karış aşure oldum
  13. grimlex

güvenmemekle alakası yok her kafadan bir ses çıkınca 400 liralar 500 liralar havada uçuşunca kafam karıştı istemsizce korktum
  14. grimlex

inşallah hocam çok tırsmaya başladım herkes bişeyler deyince bide benim internetim değil daha da sıkıntı 1625175646 demek öyle tm
  15. grimlex

Kesin garanti bilgisi olan biri yok mu ya etiketleyelim bilen biri varsa etiketlisin kesin bilgi lazım dostlar
  16. grimlex

neden hocam 5 gün kalmış neden ücret veriyom ki faturayı ödedik keşke başvurmasaydım
  17. grimlex

ben ücret ödemem dimi hocam korkmaya başladım 1625175361
  18. grimlex

hocam içime korku düştü şimdi kendi internetimde değil ben o tarzda yazdım karışık olmasın diyede teyzeme bağlatçam bide ekstra ücret falan çıkkmaz dimi zaten yani kaldı burda bugünü saymazsak 5 gün
  19. grimlex

ayın 7 sinde hizmet bitiyor hocam faturayıda ödedik
  20. grimlex

hocam peki türktelekom tarafından bir ücret çıkmaz dimi
Top Bottom