Neler Yeni

Hiç İnternet Olmayan Eve İnternet Bağlatma

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Arkadaşlar ananemin evine internet bağlatacağız.Evde hiç kablo yok müstakil ev.Kablo direği var oradan kablo çekilmesi gerek.Ben comnet'e başvurmayı düşünüyorum acaba bu bağlantı işi nasıl olacak ekiplerin mi gelmesi gerekiyor yoksa bi elektrikçi çağırsak direkten çekebiliyor mu

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
Arkadaşlar ananemin evine internet bağlatacağız.Evde hiç kablo yok müstakil ev.Kablo direği var oradan kablo çekilmesi gerek.Ben comnet'e başvurmayı düşünüyorum acaba bu bağlantı işi nasıl olacak ekiplerin mi gelmesi gerekiyor yoksa bi elektrikçi çağırsak direkten çekebiliyor mu
Elektrikçiye yaptırabilirsin. İnternet bağlatma meselesi daha kısa olur en azından.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
direk sokaktaki direkten çekebilirler doğru mu
Telefon hattından çekecekler hocam. Elektrikçi halleder ondan sonraki iş Türk Telekom port ataması gerekiyor sizin iş baya uzun gibi gözüküyor.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Ev ne tür bir yerde? Köy ise sıkıntılı bir süreç yaşayabilirsiniz. Şehir merkezinde ya da dibinde ise eve çektirmek daha kolay olabilir.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ev ne tür bir yerde? Köy ise sıkıntılı bir süreç yaşayabilirsiniz. Şehir merkezinde ya da dibinde ise eve çektirmek daha kolay olabilir.
şehirdeyim hocamda ananemler çok eskiden ev telefonu kullanırken onu iptal ettmirmişler sonrada kabloları kopartmışlar sdgszfghhg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,435
Üyeler
161,855
Son üye
mefe006
Top Bottom