Arama sonuçları: *

1. john

TTNET DUBA YOK BİR İNTERNET YOK!

süper
  2. john

evet güzel zam geliyor o yüzden biraz test et 2 hafta felan.olmazsa 50 liğe geç oda kötü değil.
  3. john

bendede böyle bir sorun var 66mbps verebileceklerini söylüyorlar max ama keeneticin altyapıdan gelebilecek hız sayfasında 99 mbps gözüküyor. benim paket 50 lik ve 14 günde bir bağlantı kesiliyor. bu snr margini de denedim hiçbir farkı olmadı bende ama belki sende olabilir çok sık kesiliyorsa...
  4. john

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

bilmiyorum ama şahsen istanbulun meydanında bile çekmiyor heleki iş çıkış saatlerinde hiç yok.
  5. john

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

çekmedikten sonra 16gb olsa ne olur olmasa ne olur, 20gb 70tl kullanıyorum sene sonu biticek anlaşma, direk TT ye hem çerkiyor hem normal fiyat. (vodafone a bir hata yapıp asla geçmeyin) (bu arada ilk ay iptal ettirme garantisi var ama şöyle bi çakallık dönüyor işin içinde ilk 1-2 ay sorunsuz...
  6. john

İSS Anketi - Sizce Hangi Firma?

evet haklısınız ama başka bir marka denemediğim için bende net bir şey diyemiyorum çünkü internet kesintisi olsun tam hız olsun ping olsun bunlar benim için önemli şahsen 50 lira fazla veriyim uğraşmıyım anlamında.
  7. john

İSS Anketi - Sizce Hangi Firma?

4-5 yıldır Türktelekom kullnıyorum, adsl de çok sıkıntı çektim ama vdsl e geçince öyle bir rahatladımki ping her girdiğim oyunda en düşük seviyede örneğin valorant 7ms sabit 50 mbps lik paketteyiz fiyat olarak biraz fazla ama cidden ping ve arıza desteği yönünden iyiler, ücretsiz arıza onarımı...
  8. john

türknetin son zammından sonra geçilebilecek sağlayıcılar

turknet in genel kullanıcı yorumları hep kopmalar oluyor şikayeti üzerine zaten tuhaf TT daha 1 kere bile kopma yaşamadım daha.
  9. john

@MehmetSG @Akanzaii06 kullanmıyorum ama duyduğum yorumlar ve fiyat ve hız olarak çok iyi diyorlar tahaddüt olmasa bende geçicem direk. Şuan da TT kullanıyorum tek sıkıntısı fiyatları yükseldi yeni paketlerin ben 20 mps 90 tl ödüyorum :/ ama gel görki ping yönünden çok iyi 7ms çoğu tr oyununda.
  10. john

https://www.comnet.com.tr/
  11. john

Öneri İnternet sağlayıcı önerisi (pingsizinden)

anladım bro teşekkür ederim
  12. john

anladım teşekkürler
  13. john

oyunlarda durum nedir peki ?
  14. john

türk Telekom un kendi uygulamasından paket yükseltmeye girince 50 mbps 138 e geliyor 40 lira daha ucuz normal fiyatından bunu düşünüyorum şuanlık zaten 66 ile 50 mbps arasında bence fazla bi hız farkı yok.
  15. john

arkadaşlar daha demin çok tuhaf bir şey oldu olay şöyle turknet satış ve başvuru hattını aradım altyapı hızını kaç söyliecekler diye merak ettim 35 dediler ve paketi kitlemek için herşeyi yapıyorlar tamam dedim ben bi yarın haber vereyim dedim sonra telefonu direk suratıma kapattılar bu ne...
  16. john

hangisi bu ? 1655837517
  17. john

anladım peki ping durumu nedir ?
  18. john

1. sorum diğer sağlayıcılarda 66 gözüküyor ama yani vdsl 2.nasıl vermez anlayamadım ?
  19. john

ondada max 15 diyor hacı
  20. john

1000 mbps kullanamayacağım için :( 1655836971 evet öyle bende kullananların yorumlarını alsam birde daha iyi olucak. https://www.comnet.com.tr/
Top Bottom