john
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 613
- İsim
- john
- İlgilendiği Kategoriler
- Sıcak Fırsatlar.
Merhabalar bugun turktelekom Taahhüt yeni bitti diye arandık devam etmek istermisiniz diye sordular fakat ben hayır dedim çünkü fiyatlar aşırı pahalı 50 mps 184 ne demek ya , ama sırf şuan oyunlarda pingim çok iyi olduğundan bu paketi düşünmedim de değil şimdi bir sorumda olucak size bu ping internet sağlayıcılarından markaya göre mi değişiyor yoksa altyapı daki kablo kalitesine göre mi mesela şuan aklımda comnet var fiyat da çok iyi geldi 100 mps lik pakete 100tl vermek daha mantıklı yani şuan aldığım 7ms i o sağlayıcıdıda alırmıyım yoksa fark olur mu ?
birde var mı başka fp öneriniz
(ve alt yapıyı turknet de sorguladığımda max 15mps diyor ama comnet, netspeed ve millenicom da ise max 66 diyor acaba turknet altyapı gözlemleme ayarını günmcellemeyi mi unuttu yoksa bu sağlayıcı sadece bu hızı mı veriyor ? )
birde var mı başka fp öneriniz
(ve alt yapıyı turknet de sorguladığımda max 15mps diyor ama comnet, netspeed ve millenicom da ise max 66 diyor acaba turknet altyapı gözlemleme ayarını günmcellemeyi mi unuttu yoksa bu sağlayıcı sadece bu hızı mı veriyor ? )