Neler Yeni

Öneri İnternet sağlayıcı önerisi (pingsizinden)

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Bu comnet neymiş böyle ya ön ödemeli falan diyor bir de denenir mi sizce
Şuan millenicom 24 Mbit 120 tl veriyorum comnet sorgulamasında 70 mbit gözüküyor

An2334

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet Nadir
Merhabalar bugun turktelekom Taahhüt yeni bitti diye arandık devam etmek istermisiniz diye sordular fakat ben hayır dedim çünkü fiyatlar aşırı pahalı 50 mps 184 ne demek ya , ama sırf şuan oyunlarda pingim çok iyi olduğundan bu paketi düşünmedim de değil şimdi bir sorumda olucak size bu ping internet sağlayıcılarından markaya göre mi değişiyor yoksa altyapı daki kablo kalitesine göre mi mesela şuan aklımda comnet var fiyat da çok iyi geldi 100 mps lik pakete 100tl vermek daha mantıklı yani şuan aldığım 7ms i o sağlayıcıdıda alırmıyım yoksa fark olur mu ?
birde var mı başka fp öneriniz
(ve alt yapıyı turknet de sorguladığımda max 15mps diyor ama comnet, netspeed ve millenicom da ise max 66 diyor acaba turknet altyapı gözlemleme ayarını günmcellemeyi mi unuttu yoksa bu sağlayıcı sadece bu hızı m5ı veriyor ? )
Millenicom'u öneririm 3 yıl oldu hala kullanıyorum sıkıntı yaşamadım 35 Mbps kullanıyorum ama 40 mbps İnternet alıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
Merhabalar bugun turktelekom Taahhüt yeni bitti diye arandık devam etmek istermisiniz diye sordular fakat ben hayır dedim çünkü fiyatlar aşırı pahalı 50 mps 184 ne demek ya , ama sırf şuan oyunlarda pingim çok iyi olduğundan bu paketi düşünmedim de değil şimdi bir sorumda olucak size bu ping internet sağlayıcılarından markaya göre mi değişiyor yoksa altyapı daki kablo kalitesine göre mi mesela şuan aklımda comnet var fiyat da çok iyi geldi 100 mps lik pakete 100tl vermek daha mantıklı yani şuan aldığım 7ms i o sağlayıcıdıda alırmıyım yoksa fark olur mu ?
birde var mı başka fp öneriniz
(ve alt yapıyı turknet de sorguladığımda max 15mps diyor ama comnet, netspeed ve millenicom da ise max 66 diyor acaba turknet altyapı gözlemleme ayarını günmcellemeyi mi unuttu yoksa bu sağlayıcı sadece bu hızı mı veriyor ? )
Vdsl portu boşta yoksa Turk Telekom kendi hariç diğer firmaları süründürüyor dostum dikkat et. Ben vdsl portu için yaklaşık 2 sene bekledim. Buna taktik olara Turk Telekom'a yazı verip vdsl getirtip sonra geçiş yapın falan deniyordu. Ben Turknet kullanıyorum ve çok memnunum. Öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Vdsl portu boşta yoksa Turk Telekom kendi hariç diğer firmaları süründürüyor dostum dikkat et. Ben vdsl portu için yaklaşık 2 sene bekledim. Buna taktik olara Turk Telekom'a yazı verip vdsl getirtip sonra geçiş yapın falan deniyordu. Ben Turknet kullanıyorum ve çok memnunum. Öneririm.
anladım bro teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,209
Üyeler
161,252
Son üye