Arama sonuçları: *

1. keroc47

Netspeed'e Geçilirmi?

Para konusunda çok bir sıkıntı yok ama ilerleyen zamanlarda taşınma ihtimalimiz var. Superbox vs alısam 2 sene boyunca kapattıramayacağım bu yüzden idare edecek bir internet sağlayıcısı arıyorum. En mantıklısı netspeed geldi.
  2. keroc47

Netspeed'e Geçilirmi?

İleri zamanlarda taşınma ihtimalimiz var. Taşınana kadar idare edecek bir internet sağlayıcısı arıyorum. En mantıklı netspeed geldi.
  3. keroc47

Netspeed'e Geçilirmi?

şuan kullandığım vodafonda maks. 6 alıyorum 1635349702 netspeed 58tl millenicom 89 tl
  4. keroc47

Netspeed'e Geçilirmi?

Arkadaşlar vodafone net kullanıyorum. Hiç memnun değilim kasımda taahhüt bitecek bu yüzden netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Millenicoma geçmeyide düşündüm ama 16mbps lik tarife var ve benim altyapıma fazla. Türknet de düşündüm ama türknette sadece fiberde iyi olduğunu öğrendim. Sizce netspeede...
  5. keroc47

Türk Telekom Fiber Altyapısı

Doğrudur. Türknet fiber internet konusunda başarılı.
  6. keroc47

Türk Telekom Fiber Altyapısı

Millenicom veya Türknet e geçebilirsin
  7. keroc47

Yan Sokakta Fiber Var Binama Nasıl Getirebilirim?

6 hane var dilekçe versem bi ihtimal getirebilirlermi getirmeseler bile yakınımıza saha kurabilirler mi?
  8. keroc47

Yan Sokakta Fiber Var Binama Nasıl Getirebilirim?

Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi yen sokağımda fiber var 6 senedir aynı binada oturuyorum ve halen adsl kullanıyorum. Ve yan sokakta saha dolabı var ama ben 2 km ilerideki saha dolabına bağlıyım. Artık bu hızlardan bıktım 1080p video bile zor izliyorum. Yan sokağımda fiber olduğunu öğrenince...
  9. keroc47

Vodafone İnternet Nasıldır?

Beterinde beteri bu oluyor vodafone kullanınca olanlar
  10. keroc47

41 ms bu hıza fazla
  11. keroc47

sakın almayın şuan kapattırmak için uğraşıyorum
  12. keroc47

Turknet vs Mılenıcom

Milenicom (altyapım olsa hemen geçicem)
  13. keroc47

Netspeed Altyapı Sorgulama Doğrumu Gösteriyor

Arkadaşlar netspeedden altyapı sorgulama yaptım ve alabildiğim max. hız 15 mbps olarak görünüyor. Milencom ve Türknette sorguladığımda max 9mbps olarak görünüyor hangisine güvenmeliyim
  14. keroc47

Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz? ve Memnunmusunuz?

biz onuda alamıyoruz altyapı desteklemiyor. 😭
  15. keroc47

Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz? ve Memnunmusunuz?

vodafone kullanıyorum hiç kimse ye tavsiye etmiyorum. 8mbps diye aldım ama 6mbps kullanıyorum.
  16. keroc47

internet 50mbps ama 2.8mb/s yi geçmiyor

millet 5mb/s ile indiriyor ben 800 kb/s ile indiriyorum
Top Bottom