Arama sonuçları: *

1. L

Gıbırnet Kullanan Var Mı?

2,5 senedir hem fiber altyapısı olan hem de vdsl altyapısı olan evlerde kullanıyorum temmuz ayıyla birlikte 350 tl olacak 100mbps tarifesi. istanbulda herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. müşteri temsilcileri de gayet hızlı çalışıyor ulaşması kolay discord/whatsapp kanalları filan da var
  2. L

Aynı altyapı, iki farklı İSS, iki farklı hız

Burada bence millenicom mantıklı olur. En kotu 200mbps hız alırsın diğerlerinden de fiyat olarak daha uygun muhtemelen
  3. L

Yardım GIBIRNET Başka bir firmaya geçiş hakkımı reddediyor ve izin vermiyor

ben türknetten geçmiştim gıbıra 13. 14.aydayım şu an. ilk geçtiğimde açıkcası kötüydü gıbır ama zamanla düzelmişti internet. comnet de benzer olabilir diye düşünüyorum
  4. L

bu comnet nasıl acaba 130 tl diyor 12 ay taahhütte
  5. L

bende de gıbır var ama diğerleri de 1 aya zam yapar fiyatlar eşitlenir gibi geliyor bana :(
  6. L

Yardım Fiber İnternet Nasıl Evime Gelir

bende de benzer bir durum var. apartmanın içine ve daire kapısının önüne kabloları çektiler ama 5-6 gündür baska hareket yok. ne yapmam gerekiyor acaba
  7. L

Gi̇bi̇rnet Güveni̇li̇r Ve İyi̇ Mi̇

yaklaşık 1.5 aydır kkullanıyorum türknetten geçtim. arada internet kesilmeleri oluyor ama onun dışında bir sroun yaşamadım. bu kesilmeler için de müsteri temsilcisi genel arıza turk telekom kaynaklı diyordu hep.
  8. L

GIBIRNET Geçiş ve İlk Tecrübler

Bakayım. Farklı bir şey mi var?
  9. L

kurulum ücreti demişlerdi bana o da 120tlymiş
  10. L

ben de öyle düşünerek geçtim zaten. bir de her türlü geri dönüşü iptali var
  11. L

henüz yeni olduğu için bir şey diyemiyorum tam fakat öğleden beri kullanıyorum ve bir sorun olmadı henüz.
  12. L

aaa neler vardı ki içinde
  13. L

herkese selam. Turknetin fiyat arttırımı sonrası iptal edip buradan gördüğüm GIBIRNet'e geçtim. Cuma günü başvuru yapmıştım ve bugün sabah saatlerinde Türk Telekom görevlisi gelip hat işlemlerini tamamladı (Istanbul). Pazartesi günü evrakların orijinal halini kargolamıştım ama kargonun...
  14. L

GIBIRNET Mi İnternet Kutusumu Mu ?

ilk defa duydum bu 2 ISSi de ama nasıldır var mı bilgi verecek? Türknet zamı açıklayınca başka ISS bakmak farz oldu
  15. L

Teknosacell alınır mı?

Ha tamam. Bana da bir paket çıktı da uygulamadan. Her şey sınırsız ama internetin hızı 5mbps ile kısıtlanmış
  16. L

Teknosacell alınır mı?

Hız sınırı olan paketi mi
  17. L

altyapı sorgulamak için adres öğrenmek ?

E devletten nüfus kayıt örneği gibi bir şey cikarabilirsin veya ödenmiş fatura da olabilir
  18. L

Turknete geçmelimiyim

Benim de TT bitecek birkaç aya (24 mbps +200gb kotalı ) altyapı sorgusunda hem milleni hem turknet 71mbps gösteriyor. Milleni ilk 3 ay 80 sonra 9 ay 105 TL'lik fiber 100 paketi gösteriyor turkneti biliyorsunuz zaten 100 TL. Benim aklımda türknet vardı ama burayı okunca biraz cekincem arttı açıkçası
Top Bottom