Eğer sürekli kesilen bir internetin yoksa geçebilirsiniz tek promlem akşam 9 dan sonra müşteri hizmetleri sıkıntı gündüz 10 15 dk da geri dönüş yapıyorlarben tt 24mbs kullanıyorum az önce baktım bizim sokağa altyapı gelmiş 50mbs 8upload veriyor sizce geçmelimiyim kullanan kişiler varsa bilgi verebilirmi iyi mi? kötümü
Eger TT iyi hizmet veriyorsa nette kopmalar yada ani düşüşler yoksa kal ama eğer beğenmiyorsan ve 50mpbs altyapim var diyorsun büyük ihtimal le vdsl2 altyapin var genellikle VDSL altyapısı olanlara millenicom yapa yada fiber varsa türknet öneriyorlar ve benim ark millenicom kullanıyor VDSL 50mpbs altyapısı var YouTube lada ilgineliyor gayet memnun ama karar seninben tt 24mbs kullanıyorum az önce baktım bizim sokağa altyapı gelmiş 50mbs 8upload veriyor sizce geçmelimiyim kullanan kişiler varsa bilgi verebilirmi iyi mi? kötümü
kesinlikle milleni türknet kullanma şansım oldu pişmanımben tt 24mbs kullanıyorum az önce baktım bizim sokağa altyapı gelmiş 50mbs 8upload veriyor sizce geçmelimiyim kullanan kişiler varsa bilgi verebilirmi iyi mi? kötümü
Şahsen mileni geçerdimben tt 24mbs kullanıyorum az önce baktım bizim sokağa altyapı gelmiş 50mbs 8upload veriyor sizce geçmelimiyim kullanan kişiler varsa bilgi verebilirmi iyi mi? kötümü