Öneri 3 Aylık Gıbırnet Deneyimim

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,559
Selam arkadaşlar, 3 aylık kullanımdan sonra bu ay aboneliğimi iptal ettirmiş biri olarak deneyimlerimi aktarmak istiyorum.
3 ay önce 3 arkadaş farklı firmalardan fiyatı daha uygun diye Gıbırnet'e geçiş yaptık. Bu arada üçümüz de farklı şehir merkezlerindeyiz.
Ben 35 mpbs diğer 2 arkadaşım 100 mbps paketini kullanıyorduk.
İndirme ve yükleme hızlarında bir problem yok ama üçümüzde de aynı anda kopmalar ve akşam saatlerinde hız düşmeleri meydana geliyordu.
Ve burası bizim için en önemli nokta, hepimizde hiç düşmeyen paket kaybı mevcuttu. Online oyunlarda en az sabit %1-2 paket kaybı, ara ara da %20-30lara çıkıyordu.
Bu durumun canımızı ne kadar sıktığını anlatamam. Çünkü %1 kayıp bile online bir oyunda takılmalar meydana getiriyor oyununuz berbat bir hale geliyor.
Bu sorunun altyapı kaynaklı olmadığını düşündüğümüz için Gıbırnet'e yazdık sunucu kaynaklı olduğunu doğruladılar. Fakat 3 aylık süre zarfında modem resetlemekten başka
bir çözüm öneremediler. Her seferinde sunucu değiştiriyoruz modeme reset atın düzelecek şeklinde cevap alıyoruz fakat hız düşmelerindeki sorun düzelse de paket kaybı
kesinlikle düzelmedi. Benim bölgemde boş port olmadığı için haliyle mecburen 3 ay kullanmak zorunda kaldım. Bu 3 aylık süre zarfında pişmanlıktan başka bir şey yaşamadık gerçekten.

Sonuç olarak bu ay aboneliğimi iptal ettirip tekrar bir önceki kullandığım firmaya geçiş yaptım. Geçiş yaptığım anda oyunlara girip sonuçlara baktım paket kaybı %0. %1'e bile çıkmadı.
Önceden birkaç firmayı kullandım hiçbirinde paket kaybı sorununu yaşamadım. Ara ara kesintiler yaşadım elbet ama bunu doğal karşılıyorum.
Bu firmadan memnun kalan vardır illa ki ama biz 3 kişi tekrar yüzüne dahi bakmayacağız açıkçası.

Daha ucuz diye bu tarz firmaları tercih etmek yerine biraz daha fazla verip daha kurumsal, müşteri temsilcilerinin Türkçe'yi daha iyi kullanan ve yazan firmaları tercih etmenizde fayda var.
Ben deneyimim sonucu bu firmayı kesinlikle önermiyorum.

İyi forumlar..

Geri