Turknete geçmelimiyim

ByClskn

80+
Reaksiyon skoru
3
ben tt 24mbs kullanıyorum az önce baktım bizim sokağa altyapı gelmiş 50mbs 8upload veriyor sizce geçmelimiyim kullanan kişiler varsa bilgi verebilirmi iyi mi? kötümü

Türknet 50mbit e 100 lira alacaktır başka firmalar 35 e 70 alıyor.

Eğer altyapınız var ise kesinlikle Türknet öneririm.

ben tt 24mbs kullanıyorum az önce baktım bizim sokağa altyapı gelmiş 50mbs 8upload veriyor sizce geçmelimiyim kullanan kişiler varsa bilgi verebilirmi iyi mi? kötümü
Eğer sürekli kesilen bir internetin yoksa geçebilirsiniz tek promlem akşam 9 dan sonra müşteri hizmetleri sıkıntı gündüz 10 15 dk da geri dönüş yapıyorlar

Eger TT iyi hizmet veriyorsa nette kopmalar yada ani düşüşler yoksa kal ama eğer beğenmiyorsan ve 50mpbs altyapim var diyorsun büyük ihtimal le vdsl2 altyapin var genellikle VDSL altyapısı olanlara millenicom yapa yada fiber varsa türknet öneriyorlar ve benim ark millenicom kullanıyor VDSL 50mpbs altyapısı var YouTube lada ilgineliyor gayet memnun ama karar senin

kesinlikle milleni türknet kullanma şansım oldu pişmanım

Şahsen mileni geçerdim
Türknet cacık hocam.
Arayıp muhattap bile bulamıyorsun

Türknet'e geçtim 100mbit kullanıyorum daha iyisini görmedim biz memnunuz ailece tavsiye!

Benim de TT bitecek birkaç aya (24 mbps +200gb kotalı ) altyapı sorgusunda hem milleni hem turknet 71mbps gösteriyor. Milleni ilk 3 ay 80 sonra 9 ay 105 TL'lik fiber 100 paketi gösteriyor turkneti biliyorsunuz zaten 100 TL. Benim aklımda türknet vardı ama burayı okunca biraz cekincem arttı açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,312
Üyeler
185,704
Son üye
daywollker
Geri