Türktelekom rezilliği

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Reaksiyon skoru
12,377
3 gün önce sabah vaktinde internet gitti (Türknet kullanıyorum türktelekom altyapısı) gitti gelir dedik gelmedi öğrendik ki çalışma varmış akşama gelir dediler 3 gün bekledik gelmedi derslere giremiyorum turknete destek attım TT ekibi sahaya gönderilmiş fakat TT kaynaklı arıza yoktur yazmışlar ve ben altyapı sorguladığımda şok oldum
Screenshot_2021-01-15-20-11-54-15.jpg

Olan alt yapı yok gözüküyor 16MBPS alt yapı vardı yok diyor türktelekom dan netspeed heryere baktım yok gözüküyor olan altyapı türktelekom aradık bilgisiz cahil insanlar TT ne alaka turknet filan diyorlar Türknet arıyoruz full robot komşunun Superonline 1mbps internetine muhtaç kaldık!!

Türk Telekom yine farkını ortaya koydu.

3 gün önce sabah vaktinde internet gitti (Türknet kullanıyorum türktelekom altyapısı) gitti gelir dedik gelmedi öğrendik ki çalışma varmış akşama gelir dediler 3 gün bekledik gelmedi derslere giremiyorum turknete destek attım TT ekibi sahaya gönderilmiş fakat TT kaynaklı arıza yoktur yazmışlar ve ben altyapı sorguladığımda şok oldum Alıntıyı görüntüle
Olan alt yapı yok gözüküyor 16MBPS alt yapı vardı yok diyor türktelekom dan netspeed heryere baktım yok gözüküyor olan altyapı türktelekom aradık bilgisiz cahil insanlar TT ne alaka turknet filan diyorlar Türknet arıyoruz full robot komşunun Superonline 1mbps internetine muhtaç kaldık!!
Mobil veri faturam 80 geldi 1mbps ile dersler donuyor

Elon musk kurtar bizi

ExtraNet'de sorguladığınızda bir şey çıkmıyorsa aylık boşuna para ödemiş olmuyor musunuz?

türk telekomu sevmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tahhüt bitsin diye bekliyorum valla

Aynı sorunu yaşamıştım. 1 Hafta boyunca internetimiz yoktu. 2 günde bir bize "48 sAaT iÇiNdE sOrUnUnUz ÇöZüLeCeQtİr" diyorlardı. Bu sefer saha ekibi dışarıda gelecekler dediler. Yine gelmedi 😳 1 hafta boyunca erteleye erteleye bizi beklettiler.

Kaçkez email attım cevap yok!
Bizi porttanmi çıkarttılar şimdi 6 yıllık kullanıcıyiz
Boş port olmayınca dedim seninle alakası yok.
Geçende aynısı @ErnGnc 'e oldu. Meğersem yanlışlıkla Babaannesinin hattını bağlamışlar. İnternet ona gitmiş.
Bu tür absürt olaylar yaşanabiliyor.
Ben napim buradan. Sen yaz. Ayrıca Twitter'dan TTDestek'e de yaz. Etiketle.

Geri