Arama sonuçları: *

1. M

Yardım İnternetim hızlı fakat yavaş

Hocam hangi operatörü kullanıyorsan arıyorsun diyorsun ki kanal değişikliği yapmak istiyorum internetim yavaşladı 2 dkda işini çözüyosun
  2. M

Neden 15 yıllık operatörden ayrıldım turknet geçtim

Fiyat arttırmadan 10 15 gün önce zaten SMS Mail atıyorlar ayrıca sitelerindede bildiri yayınlıyorlar fiyat artışından etkilenmek istemiyorsanız 12 aylık ödeyin diye güzel yanı atıyorum 12 aylık ödedin 5. ayda çıktın kalan 7 aylık ödemeyi iade ediyolar
  3. M

Rize/Çayeli TürkTelekom fiber altyapı başvurusu yapma

O zaman dediklerini yapın dediğiniz gibi binada varsa zaten gelip bağlayacaklardır
  4. M

Rize/Çayeli TürkTelekom fiber altyapı başvurusu yapma

TurkTelekomu aradınız mı bu konu hakkında daha önce ne dediler size acaba
  5. M

Bu NetGsm faturası normal mi?

Aralıkta kesildiği için aralık ayı yazması normal
  6. M

Bu NetGsm faturası normal mi?

Dostum taahhütsüz internet kullanıyorsun yani bu durumda aralık ayı için gelen fatura değil bu ocak ayı için kullanacağın internet bedelini istiyor senden kira gibi düşün normal bu. Kontörsüz telefonda kullansan önce para sonra internet. Eğer taahhütlü kullansaydın evet 1 ay sonra gelmesi...
  7. M

Yardım Türkcell Superbox önerir misiniz?? OYUN OYNUYORUM!!

Ping sorununu ancak sabit internet ile çözersin geçici veya kalıcı kalacaksan kalacağın süre 1 2 haftadan fazla ise turknet bağlat zaten taahütsüz. İşin bitince iptal edersin. Ben olsam son çare olarak bunu yapardım kalacağım süreye bakarak. Tabi otelde değilde evde falan kalıyorsan.
  8. M

Yardım Türkcell Superbox önerir misiniz?? OYUN OYNUYORUM!!

Sana superbox tecrübelerimi aktarayım. Öncelikle superbox oyunlar için asla önermiyorum. Çünkü ben superbox kullandığım dönemde evimde zaten internet vardı ben wifi için almıştım oyunlar için denemek istediğimde normalde pingim 5 10 arası iken superbox kullandığımda 50 60 pinglere kadar...
  9. M

TurkNet 2 gündür çekmiyor

Bende sorun yok turknet kullanıyorum. Belkide modemi değiştirdiğim içindir turknetin veya turktelekomun modemini kullanmıyorum.
  10. M

Taahhüt iptal edip ceza bedelini iade almak ?

Benim bildiğim 2 yıllık taahhütlerde ilk 1 yıl dolmadan cayarsan ödemiyorsun. Yine de şansını dene tabi ki
  11. M

Yardım Alt Yapı Çalışması İçin Ne Yapabilirim?

Ben getirtemediysem kimse getirtemez ben para bile teklif ettim.
  12. M

ADSL kablosunu değiştirmekte fayda var mı?

Yaklaşık 10 yıldır evin adsl kablosunu hiç değiştirmedik değiştirmeli miyim? Şuan aktif bir sorun yok
  13. M

Yardım İnternetim var ama giremiyorum?

Şuan internetim var bilgisayardayım ve foruma giriyorum mesela ama bir anda durup dururken kick twitter instagram youtube whatsapp giremiyorum girebilsemde çok yavaş? 1732825046 Gerek kalmadı yardımlarınız için sağol etmesenizde :/
  14. M

Altyapı getirtemiyorum nasıl olacak bizim iş

Valla müşterisi değillim ama iyi dediniz yarın bir görüşüp sizi bilgilendiririm 1732196846 Buna birr bakıyım hocam teşekkürler 1732196856 Tabi ki bilgilendiririm
  15. M

Altyapı getirtemiyorum nasıl olacak bizim iş

Turknet kullanıyorum masraflı kendim karşılayacağım dememe rağmen altyapı getirtemiyorum kiracı değillim taşınmayıda düşünmüyorum nasıl çözerim
  16. M

Yardım Ataşehirde yaşayan arkadaşlar imza destek?

Hayır hiç biri yok maksimum 75 mphs veriyorlar hangisini alırsam alayım
  17. M

Yardım Ataşehirde yaşayan arkadaşlar imza destek?

Ataşehirde fibersiz ev kalmasın diye imza topluyoruz arakdaşlar ataşehirde yaşayanlar imza verebilir mi? https://chng.it/j9ZjLsdpct
  18. M

Türk Telekom 2 yıllık tahhüt iptali için nereye başvurarak iptal edilir

Olay çözülmüş sanırım ama şöyle bir şey var 2 yıllık tahhüt olduğu zaman cayma bedeli ödemiyorsun ama son 12 aya girdiğin zaman ödemek zorundasın
  19. M

İçerenköy Mah. Ataşehir Turknet Gigafiber talebi hk.

Bende içerenköyde oturuyorum bıktım valla gelsin artık
Top Bottom