Arama sonuçları: *

1. mkurtulus

türknet 500 tl olmuş başka sağlayıcı önerisi

Vallah 4 yıldır kullanıyorum muazzam bir firma . 3 kere falan kesildi onda da önceden haber verdiler. Türkiye’de benim için 2 internet firması var. 1 Türksat 2 superonline. Bu ikisini yazarken hem aldığım hizmet hem müşteri temsilcisine bağlanma hem hızlı çözüm olarak yazıyorum. TurkNet...
  2. mkurtulus

türknet 500 tl olmuş başka sağlayıcı önerisi

Süperonline 100mb İnternet + SAMSUNG TAB A9 ILE BIRLIKTE 24 AY 600 TL SABIT FIYAT ALDIM TABLET 3000TL CIVARI 450MTL GELDI INTERNET
  3. mkurtulus

Öneri 24 mb internete 370 lira iyi mi

milleni ben yazları bağlatıyorum memnunum
  4. mkurtulus

Kablonet cayma bedeli

Kablonda iyi firmadır
  5. mkurtulus

Öneri Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?

Turksat en iyi destek ve hizmet veren firma kendi alt yapısı varsa ; Turkcell superonline çok iyi bir sağlayıcı. Millenicom yazlıkta kullandığım sorunsuz bir internet
  6. mkurtulus

Yardım Hangi internete geçmeliyim

Suan için taahhütlü daha mantıklı bende senin gibi düşünüyordum sabit fiyat güzel hizmet arıyorum anında cevap alıyorum. Sorun var diyorum 30 dk gelip bakıyorlar
  7. mkurtulus

Yardım Hangi internete geçmeliyim

Superonline bağlarım 2 yıl sabit fiyat TurkNet 4 kere zam yaptı Superonline 100/20 internet veriyor çok iyi modem Wi-Fi 6
  8. mkurtulus

Yardım Millenicom vs Netspeed

Benden istedi bende Netspeed bağlatma kararı verdim.
  9. mkurtulus

Yardım Millenicom vs Netspeed

kablonet turknet ve Millenicom kullanıyorum 3 ayrı evde şimdi bir eve Netspeed bağlatacağım. Kablonet inanılmaz iyi hem hız hem teknik destek Turknet iyi ama pahli Millenicom beni ara ara üzdü ekiplere ulaşmak zor ve ilk kurulumda 210 tl kurulum ve 20 tl modem kirası istiyor. Yeni...
  10. mkurtulus

Öneri Millenicom Nasıldır? Alınır Mı? ( Rehber )

Odeme alıyor modem için bunu net olarak söylüyorum 144 tl geliyor 3 ayda 70 tl veriyorsun modemi takmaya gelmek için zaten asti astarını geçiyor Millenicom yazlıkta kullanıyorum kendim çektim bağlantıyı. Kışlık ev için istenilen bu
  11. mkurtulus

Milleni ile konuştuğun da bana 20 tl kiralama bedeli dediler
  12. mkurtulus

Ben millinicom kiralama bedeli be kurulum parası yüzünden Netspeed geçeceğim ikisinde fiber altyapı kullanıyorum modem bedava kurlum ücreti yok 125tl
Top Bottom