Neler Yeni

Yardım Millenicom vs Netspeed

Sizce?

• Netspeed

Oylar: 19 52.8%
  • Milenicom

Oylar: 17 47.2%

• Oy kullanan toplam üye
    36

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Aynı konuyu açıcaktım, hazır açılmışken sorayım. Modem almamızı istiyorlar mı? Çekim mesafeleri iyi mi? Çekim mesafesi benim için önemli. Türk Telekom u aradağımda evinizin duvarları kalın demişti 😀. Aynı durumu yaşamak istemiyorum.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Netspeed'i daha önce kullanmadım ancak detaylı detaylı araştırdığımda Millenicom'un daha iyi olduğu kanısına vardım. Müşteri hizmetleri iyi. İnternet hızı iyi. Kopma vesaire de olmadı. Bir sorun olduğunda da birkaç saat içinde çözümünü de sağlıyorlar. 12 ay ücretsiz kullanabilme şansın da var üstelik. Daha ne olsun.
12 ay para vermeden 100 mbps kullanabilecek miyim? O zaman süper. Kopma konusunda birkaç arkadaş kopuyor demiş siz kopmuyor diyorsunuz. Şuanlık millenicoma yakınım.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
12 ay para vermeden 100 mbps kullanabilecek miyim? O zaman süper. Kopma konusunda birkaç arkadaş kopuyor demiş siz kopmuyor diyorsunuz. Şuanlık millenicoma yakınım.
Kodunuz oluyor. Bu kodu kullanarak 12 kişi üye olursa siz de ücretsiz kullanmış oluyorsunuz.
Bakın, tamamen tarafsızım. Sadece bildiğimi ve deneyimlerimi sunuyorum.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Kodunuz oluyor. Bu kodu kullanarak 12 kişi üye olursa siz de ücretsiz kullanmış oluyorsunuz.
Bakın, tamamen tarafsızım. Sadece bildiğimi ve deneyimlerimi sunuyorum.

1500 kullanım varmış okudum hocam ikinci konuyu yazmışsınız. Her kullanan kişi bize 1 ay ücretsiz veriyor sanırım. 12 ay kullanabiliyorsak geri kalan 1488 kullanım nolacak?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
1500 kullanım varmış okudum hocam ikinci konuyu yazmışsınız. Her kullanan kişi bize 1 ay ücretsiz veriyor sanırım. 12 ay kullanabiliyorsak geri kalan 1488 kullanım nolacak?
Onda farklı bir işleyiş mevcut. Tam olarak bilmiyorum. Müşteri hizmetlerinden öğrenmek gerekir. Ben de merak ettim. Yarın sorup öğreneceğim.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Onda farklı bir işleyiş mevcut. Tam olarak bilmiyorum. Müşteri hizmetlerinden öğrenmek gerekir.
Tamam hocam teşekkürler. Milleniye daha yakınım ancak anket sonuçları netspeede yönlendiriyor. Diğer konulara bakacağım.

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Yılların türknetlisi olarak fiyatlardan dolayı millenicom'a geçtim.2 ay olacak neredeyse türknetten tek bir farkı yok.İkisinde de hiç sorun yaşamadım şükürler olsun.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Tamam hocam teşekkürler. Milleniye daha yakınım ancak anket sonuçları netspeede yönlendiriyor. Diğer konulara bakacağım.
6 tane sağlayıcıyı detaylı detaylı araştırdım. 4 tanesini kendime göre uygun buldum: Gibirnet, Comnet, Netspeed, Millenicom
Fiyatlar artmasaydı Türknet tercih edecektim. Gibirnet ve Millenicom arasında kaldım. 12 ay ücretsiz kullanım hakkı sunduğu için ikisi arasından Millenicom'u tercih ettim.

Geçen sene Millenicom başarısız bir firmaydı bana göre. İnsanlar hâla öyle olduğunu sanıyor muhtemelen.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
6 tane sağlayıcıyı detaylı detaylı araştırdım. 4 tanesini kendime göre uygun buldum: Gibirnet, Comnet, Netspeed, Millenicom
Fiyatlar artmasaydı Türknet tercih edecektim. Gibirnet ve Millenicom arasında kaldım. 12 ay ücretsiz kullanım hakkı sunduğu için ikisi arasından Millenicom tercih ettim.
Tamam teşekkürler.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
kablonet turknet ve Millenicom kullanıyorum 3 ayrı evde şimdi bir eve Netspeed bağlatacağım.
Kablonet inanılmaz iyi hem hız hem teknik destek
Turknet iyi ama pahli
Millenicom beni ara ara üzdü ekiplere ulaşmak zor ve ilk kurulumda 210 tl kurulum ve 20 tl modem kirası istiyor.
Yeni taşınacağım eve araştırma üzerine Netspeed bağlatacağım

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
kablonet turknet ve Millenicom kullanıyorum 3 ayrı evde şimdi bir eve Netspeed bağlatacağım.
Kablonet inanılmaz iyi hem hız hem teknik destek
Turknet iyi ama pahli
Millenicom beni ara ara üzdü ekiplere ulaşmak zor ve ilk kurulumda 210 TL kurulum ve 20 TL modem kirası istiyor.
Yeni taşınacağım eve araştırma üzerine Netspeed bağlatacağım
Bende de istermi hocam? Türk telekom fiber kullanıyorum. Konuda yazdığım gibi bedeli ödeyip geçicem.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Top Bottom