Neler Yeni

Yardım Millenicom vs Netspeed

Sizce?

• Netspeed

Oylar: 19 52.8%
  • Milenicom

Oylar: 17 47.2%

• Oy kullanan toplam üye
    36

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bende de durum aynı. Bakın ne diyeceğim. Millenicom'da 1 ay ücretsiz deneme sürümü oluyor. Kod kullanırsanız bu süre 2 ay oluyor. Siz geçin Millenicom'a deneyin beğenmezseniz para ödemeden internet aboneliğinizi iptal edebiliyorsunuz. O zaman bir de Netspeed denersiniz. İkisi arasında kararınızı verip ikisinden birinde sabit kalırsınız. Bence en mantıklı çözüm yolu.

Son düzenleme:

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Bende de durum aynı. Bakın ne diyeceğim. Millenicom'da 1 ay ücretsiz deneme sürümü oluyor. Kod kullanırsanız bu süre 2 ay oluyor. Siz geçin Millenicom'a deneyin beğenmezseniz para ödemeden internet aboneliğinizi iptal edebiliyorsunuz. O zaman bir de Netspeed denersiniz. İkisi arasında kararınızı verip ikisinden birinde sabit kalırsınız. Bence en mantıklı çözüm yolu.
netspeed de aynı durum geçerli mi? Kullanan arkadaşlar cevap veierse güzel olur. teşekkürler hocam mesajınız için. Büyük ihtimal milleniye geçeceğim.

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Murat GH
Netspeed iyidir. Kullandığım İnternet sağlayıcısı. 3 yıldır hiç bir sorun yaşamadım. Davet kodu ile gidersen indirimde alıyorsun. Eğer istersen davet kodu verebilirim.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Netspeed iyidir. Kullandığım İnternet sağlayıcısı. 3 yıldır hiç bir sorun yaşamadım. Davet kodu ile gidersen indirimde alıyorsun. Eğer istersen davet kodu verebilirim.
Şimdi milleniye daha yakınım bu ücretsiz kullanımdan dolayı. Fakat netspeed kullanan çok aarkadaş var. Büyük ihtimal milleni alırım. Beğenmezsem netspeede geçerim.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Netspeed kullanıyorum. TT'ye göre daha fazla ping alıyorum ve ara sıra ani ping artışları oluyor. Fiber altyapım olmasına rağmen anlam veremediğim ping değerleri alıyorum.

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cengiz Balkiraz
Merhabalar, şuan Türk Telekom üzerinden internet hizmeti alıyorum ve başka bir servis sağlayıcıya geçmek istiyorum. Fakat taahhüt sürem 1 yıldan fazla olup 2 yıl olduğu için cayma bedeli ödemem gerekiyor. Bu yüzden bir araştırma yaptım ve 1 yıldan fazla bir taahhütün yasal olmadığını öğrendim, o yüzden cayma bedeli ödemeden aboneliğimi iptal etmek istiyorum fakat muhtemelen Türk Telekom’a şuan yazdıklarımı arayıp söylesem ilgilenmeyecekler, o yüzden bu konuyla ilgilenmenizi talep ediyorum. Ayrıca abonelik boyunca bana verilen modemin mümkünse bende kalmasını, Türk Telekom’un modemi geri almasının gerekli olmadığını düşünüyorum. Bu konuyla ayrıca olarakta ilgilenirseniz sevinirim. Saygılarlarla, xx.

Abone numaram: xx

bu metni kopyalayıp ve kendine göre doldurup abonelik kimin üstüneyse onun adına thh/btk ya gönder
Eyvallah çok sağ ol. Bugün denerim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yıllarca netspeed kullandım ve hâlâ kullanıyorum gayet mükemmel firma sağladıkları hizmet de cabası

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Netspeed kullanıyorum. TT'ye göre daha fazla ping alıyorum ve ara sıra ani ping artışları oluyor. Fiber altyapım olmasına rağmen anlam veremediğim ping değerleri alıyorum.
O zaman milleni en iyisidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıllarca netspeed kullandım ve hâlâ kullanıyorum gayet mükemmel firma sağladıkları hizmet de cabası
kararsız kaldım hocam

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sizce? İnternet altyapı sorgulama linklerini atarsanız iyi olur. Test edeceğim ve sonunda geçeceğim. Türk telekom kullanıyoruz. Cayma bedelini ödeyip geçmek istiyoruz. (400tl civarı sanırım)
Eğer sizin için paketin aylık bedeli önemli değilse ikisine de geçebilirsiniz. Ama önemli ise bence Türk telekomda kalıp taahhüt yenilemeniz. Mutlaka zam gelecek ve diğer sağlayıcılarda zam yapacak.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Güncelleme

Pedere sordum 200 ödüyormuş aylık, 50,100 ve 200 paketleri var sanırım 200tlye. Paket 50 olamaz bence çünkü hızım 50nin üstüne çıkıyor. Olabilir mi? Altyapım max 100 destekliyor ve aldığım hız ekte. Büyük ihtimal 200mbpslik paket.

Ekler

• 24A2903A-6068-406F-BCDD-7A98DCB1917F.jpeg
    24A2903A-6068-406F-BCDD-7A98DCB1917F.jpeg
    45.8 KB · Hit: 12

MERHUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet dudu
İlgilendiği Kategoriler
Film dizi ingilizce
Instagram
Ahmet.d.tr
Şu anda taahhütsüz internet işine girmeyin. Fiyatları kafalarına göre arttırıyorlar..son 6 ayda 2 kere zam yedim internetim 74 ten 120 ye çıktı. Bu gidişle muhtemelen bir senede 2 kat daha artar. O yüzden taahhütlü yapıp 2 sene aynı fiyata kitlemek kesinlikle daha mantıklı bu zamanda

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
İkisini de kullandım. Millenicom u 2 yıl boyunca kullandım.netspeedi de 2 3 ay boyunca. Millenicom da ocak ayında bir zam yapıldı. Daha sonra mart gibi bir daha zam yapıldı. İkincisinde haber bile verilmedi. Ayrıca millenicomun müşteri hizmetleri konuyu sürekli olarak eveleyip geveliyor. 6 7 kere arıza kaydı bıraktım ilk 3 ünde bir sprun yok diyip kapattılar. 4.de eviçi tedrisatı kontrol etmeye geleceğiz denildi. Gelinmedi ve arıza kaydı kapatıldı. Netspeedin müşteri hizmetleri ve verdiği hizmet çok iyi. Gördüğüm en iyi müşteri hizmetleri diyebilirim. Sorunun kaynağını neredeyse her detayıyla anlatıyorlar. Sorularınıza da açıklayıcı cebap veriyorlar. Millenicomdan sa netspeedi öneririm. Netspeedin online işlemler arayüzü de millenicomdan çok daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,070
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom