- Konu Sahibi Konu Sahibi
100 mbps hocamBence daha fazla düşünmeyin ve Millenicom'a geçin. Altyapı kaç MBPS destekliyor?
100 mbps hocamBence daha fazla düşünmeyin ve Millenicom'a geçin. Altyapı kaç MBPS destekliyor?
Bende de durum aynı. Bakın ne diyeceğim. Millenicom'da 1 ay ücretsiz deneme sürümü oluyor. Kod kullanırsanız bu süre 2 ay oluyor. Siz geçin Millenicom'a deneyin beğenmezseniz para ödemeden internet aboneliğinizi iptal edebiliyorsunuz. O zaman bir de Netspeed denersiniz. İkisi arasında kararınızı verip ikisinden birinde sabit kalırsınız. Bence en mantıklı çözüm yolu.100 mbps hocam
netspeed de aynı durum geçerli mi? Kullanan arkadaşlar cevap veierse güzel olur. teşekkürler hocam mesajınız için. Büyük ihtimal milleniye geçeceğim.Bende de durum aynı. Bakın ne diyeceğim. Millenicom'da 1 ay ücretsiz deneme sürümü oluyor. Kod kullanırsanız bu süre 2 ay oluyor. Siz geçin Millenicom'a deneyin beğenmezseniz para ödemeden internet aboneliğinizi iptal edebiliyorsunuz. O zaman bir de Netspeed denersiniz. İkisi arasında kararınızı verip ikisinden birinde sabit kalırsınız. Bence en mantıklı çözüm yolu.
Şimdi milleniye daha yakınım bu ücretsiz kullanımdan dolayı. Fakat netspeed kullanan çok aarkadaş var. Büyük ihtimal milleni alırım. Beğenmezsem netspeede geçerim.Netspeed iyidir. Kullandığım İnternet sağlayıcısı. 3 yıldır hiç bir sorun yaşamadım. Davet kodu ile gidersen indirimde alıyorsun. Eğer istersen davet kodu verebilirim.
Eyvallah çok sağ ol. Bugün denerim.Merhabalar, şuan Türk Telekom üzerinden internet hizmeti alıyorum ve başka bir servis sağlayıcıya geçmek istiyorum. Fakat taahhüt sürem 1 yıldan fazla olup 2 yıl olduğu için cayma bedeli ödemem gerekiyor. Bu yüzden bir araştırma yaptım ve 1 yıldan fazla bir taahhütün yasal olmadığını öğrendim, o yüzden cayma bedeli ödemeden aboneliğimi iptal etmek istiyorum fakat muhtemelen Türk Telekom’a şuan yazdıklarımı arayıp söylesem ilgilenmeyecekler, o yüzden bu konuyla ilgilenmenizi talep ediyorum. Ayrıca abonelik boyunca bana verilen modemin mümkünse bende kalmasını, Türk Telekom’un modemi geri almasının gerekli olmadığını düşünüyorum. Bu konuyla ayrıca olarakta ilgilenirseniz sevinirim. Saygılarlarla, xx.
Abone numaram: xx
bu metni kopyalayıp ve kendine göre doldurup abonelik kimin üstüneyse onun adına thh/btk ya gönder
O zaman milleni en iyisidirNetspeed kullanıyorum. TT'ye göre daha fazla ping alıyorum ve ara sıra ani ping artışları oluyor. Fiber altyapım olmasına rağmen anlam veremediğim ping değerleri alıyorum.
kararsız kaldım hocamYıllarca netspeed kullandım ve hâlâ kullanıyorum gayet mükemmel firma sağladıkları hizmet de cabası
Eğer sizin için paketin aylık bedeli önemli değilse ikisine de geçebilirsiniz. Ama önemli ise bence Türk telekomda kalıp taahhüt yenilemeniz. Mutlaka zam gelecek ve diğer sağlayıcılarda zam yapacak.Sizce? İnternet altyapı sorgulama linklerini atarsanız iyi olur. Test edeceğim ve sonunda geçeceğim. Türk telekom kullanıyoruz. Cayma bedelini ödeyip geçmek istiyoruz. (400tl civarı sanırım)