Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,238
Eğer başka bir sağlayıcıdan geçerseniz o ücreti almıyorlar. Sizde modem var mı?
Bende kullanıyorum hocam geçmeyi düşünüyorum ama modem varmı bilmiyorum kapının yanına bağladılar bantla. Kutu tarzı bir şey.Ben Türk Telekom 100mbps Fiber kullanıyorum, 30 anca alıyorumOdamdan daha düşük. Arada kesiliyor hatta. Gerçekten rezalet. Sizce modemden falan mı kaynaklı ? Altyapıyla mı yoksa Türk Telekomla mı ? Birkaç defa aradık. Kapatıp açıyoruz fln filan dediler. Bir halt olmadı. Üstüne bir de 3-4 cihaz bağlı diyor. Olmasın mı arkadaş ? Sanki çok şeye bakılıyo. Önceden 75di bir de. Arayıp sorunca fln 100'e çekelim mi demişler 15tl farkla. Annem de kabul etmiş
Çok saçma gerçekten. 60 fln alsa yine iyi. İnternet salonda, 35-40 alıyo. Bazen 30, delirtecek. Sözleşmenin bitmesine 1 yıl var daha. Bunu iptal etmenin bir yolu yok mu ceza ödemeden ?
Bize tilgin isimli bir modem vermişlerdi. Hâla onu kullanıyoruz. Keşke şuan ceza ödemeden geçebilsem. Süper olurduBende kullanıyorum hocam geçmeyi düşünüyorum ama modem varmı bilmiyorum kapının yanına bağladılar bantla. Kutu tarzı bir şey.
Ben ödeyim geçicem hocam. Her türlü değerBize tilgin isimli bir modem vermişlerdi. Hâla onu kullanıyoruz. Keşke şuan ceza ödemeden geçebilsem. Süper olurdu
Müşteri temsilcisi yok. 5 dakikada çözülecek problem olduğunda 1 gün bekliyorsun en az.Millenicom kullanıyorum. Şiddetle öneriyorum.
Öneri - Rehber - Millenicom Nasıldır? Alınır Mı? Hızı Nasıl? Müşteri Temsilcisi Nasıl?
Yaklaşık 2 ay önce uzun araştırmalar sonucu Millenicom'u tercih etmek istedim. Numaralarını aradıktan sonra bana gün içerisinde geri döneceklerini söylediler. Başka bir numaradan ortalama 1 saat sonrasında beni aradılar. Görüştüğüm kişi çok saygılıydı ve sorduğum soruları hiç sıkılmadan...forum.donanimarsivi.com
Bence daha fazla düşünmeyin ve Millenicom'a geçin. Altyapı kaç MBPS destekliyor?Ben ödeyim geçicem hocam. Her türlü değer
Müşteri temsilcisi yok. 5 dakikada çözülecek problem olduğunda 1 gün bekliyorsun en az.
forum.donanimarsivi.com
Benim kullandığım zamanda yoktu.Millenicom-Vodafone-NetSpeed
Merhaba yeni bir eve taşınıyoruz ve turknetten çıkmak istiyorum. Şuanda turknet 100-10 paketini 170₺ olarak kullanıyorum. Yeni oturayacagim evde bütün operatörler Max 61 mbps verebiliyor. Tecrübeniz varsa sizce hangisi ? Millenicom 124₺ taahhüt yok 100-8 Max 61 alabiliyorum NetSpeed 134₺...forum.donanimarsivi.com
Ben Türk Telekom 100mbps Fiber kullanıyorum, 30 anca alıyorumOdamdan daha düşük. Arada kesiliyor hatta. Gerçekten rezalet. Sizce modemden falan mı kaynaklı ? Altyapıyla mı yoksa Türk Telekomla mı ? Birkaç defa aradık. Kapatıp açıyoruz fln filan dediler. Bir halt olmadı. Üstüne bir de 3-4 cihaz bağlı diyor. Olmasın mı arkadaş ? Sanki çok şeye bakılıyo. Önceden 75di bir de. Arayıp sorunca fln 100'e çekelim mi demişler 15tl farkla. Annem de kabul etmiş
Çok saçma gerçekten. 60 fln alsa yine iyi. İnternet salonda, 35-40 alıyo. Bazen 30, delirtecek. Sözleşmenin bitmesine 1 yıl var daha. Bunu iptal etmenin bir yolu yok mu ceza ödemeden ?