Neler Yeni

Yardım Millenicom vs Netspeed

Sizce?

• Netspeed

Oylar: 19 52.8%
  • Milenicom

Oylar: 17 47.2%

• Oy kullanan toplam üye
    36

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,097
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Eğer başka bir sağlayıcıdan geçerseniz o ücreti almıyorlar. Sizde modem var mı?

luxingel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Umutcan Altan
bende bir şey sorucam benim kendi modemim var bide bende 135 tl istediler telefon ücretiymş onu nasıl iptal edebilirim sordum servis sağlıyıcısa şuanda iptal edemezsiniz diyor

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Cengiz Balkiraz
Ben Türk Telekom 100mbps Fiber kullanıyorum, 30 anca alıyorum :D Odamdan daha düşük. Arada kesiliyor hatta. Gerçekten rezalet. Sizce modemden falan mı kaynaklı ? Altyapıyla mı yoksa Türk Telekomla mı ? Birkaç defa aradık. Kapatıp açıyoruz fln filan dediler. Bir halt olmadı. Üstüne bir de 3-4 cihaz bağlı diyor. Olmasın mı arkadaş ? Sanki çok şeye bakılıyo. Önceden 75di bir de. Arayıp sorunca fln 100'e çekelim mi demişler 15tl farkla. Annem de kabul etmiş :D Çok saçma gerçekten. 60 fln alsa yine iyi. İnternet salonda, 35-40 alıyo. Bazen 30, delirtecek. Sözleşmenin bitmesine 1 yıl var daha. Bunu iptal etmenin bir yolu yok mu ceza ödemeden ?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Ben Türk Telekom 100mbps Fiber kullanıyorum, 30 anca alıyorum :D Odamdan daha düşük. Arada kesiliyor hatta. Gerçekten rezalet. Sizce modemden falan mı kaynaklı ? Altyapıyla mı yoksa Türk Telekomla mı ? Birkaç defa aradık. Kapatıp açıyoruz fln filan dediler. Bir halt olmadı. Üstüne bir de 3-4 cihaz bağlı diyor. Olmasın mı arkadaş ? Sanki çok şeye bakılıyo. Önceden 75di bir de. Arayıp sorunca fln 100'e çekelim mi demişler 15tl farkla. Annem de kabul etmiş :D Çok saçma gerçekten. 60 fln alsa yine iyi. İnternet salonda, 35-40 alıyo. Bazen 30, delirtecek. Sözleşmenin bitmesine 1 yıl var daha. Bunu iptal etmenin bir yolu yok mu ceza ödemeden ?
Bende kullanıyorum hocam geçmeyi düşünüyorum ama modem varmı bilmiyorum kapının yanına bağladılar bantla. Kutu tarzı bir şey.

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Cengiz Balkiraz
Bende kullanıyorum hocam geçmeyi düşünüyorum ama modem varmı bilmiyorum kapının yanına bağladılar bantla. Kutu tarzı bir şey.
Bize tilgin isimli bir modem vermişlerdi. Hâla onu kullanıyoruz. Keşke şuan ceza ödemeden geçebilsem. Süper olurdu

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

Napoli

80+
Millenicom kullanıyorum. Şiddetle öneriyorum.

Müşteri temsilcisi yok. 5 dakikada çözülecek problem olduğunda 1 gün bekliyorsun en az.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,097
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,097
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Müşteri temsilcisi yok. 5 dakikada çözülecek problem olduğunda 1 gün bekliyorsun en az.

Napoli

80+
Benim kullandığım zamanda yoktu.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Merhabalar, şuan Türk Telekom üzerinden internet hizmeti alıyorum ve başka bir servis sağlayıcıya geçmek istiyorum. Fakat taahhüt sürem 1 yıldan fazla olup 2 yıl olduğu için cayma bedeli ödemem gerekiyor. Bu yüzden bir araştırma yaptım ve 1 yıldan fazla bir taahhütün yasal olmadığını öğrendim, o yüzden cayma bedeli ödemeden aboneliğimi iptal etmek istiyorum fakat muhtemelen Türk Telekom’a şuan yazdıklarımı arayıp söylesem ilgilenmeyecekler, o yüzden bu konuyla ilgilenmenizi talep ediyorum. Ayrıca abonelik boyunca bana verilen modemin mümkünse bende kalmasını, Türk Telekom’un modemi geri almasının gerekli olmadığını düşünüyorum. Bu konuyla ayrıca olarakta ilgilenirseniz sevinirim. Saygılarlarla, xx.

Abone numaram: xx

bu metni kopyalayıp ve kendine göre doldurup abonelik kimin üstüneyse onun adına thh/btk ya gönder

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Milleni kullanıyorum şikayetvar şikayetimi yazmam yeterli olur sanırım

O kadar ilgisizler ki 2 yeni şikayet daha oluşturmak zorunda kaldım onlarıda Şikayetvar güncelleme olarak var olan şikayetime ekledi

Her gün düzenli olarak 10-15 kez internet kesintisi yaşıyorum bunlar öyle anlık kesintilerde değil. Bazen 3-4 saat gelmediği bile oluyor. Anlayacağınız üzere bölgemde başka bir firmanın altyapısı olmadığı için mecburiyetten kullanıyorum. Aylardır port değiştirmek için geleceğini söyleyen müşteri hizmetleri bağlantı yenilemek dışında bir çözüm sunmadı. Bende paket değiştirirsem portun değişeceğini düşünerek paket yükseltmek istedim. Altyapım 16 Mbps desteklerken bana 35 Mbps paket satan firma bugün altyapım 45 Mbps desteklerken 45 Mbps paket satmıyor. Sadece yeni kullanıcılara özelmiş. Saçmalıktan başka bir şey değil. Bende 100 Mbps pakete yükselttim. Normalde 01/08/2022 tarihinde yükseltilmesi gereken paketimden hala 35 Mbps alıyorum. Üstelik sistemde 100 Mbps olarak gözüküyormuş ve benden paket geçiş ücreti alındı. Bu süreçte kesintilerin devam etmesini bir kenara bıraktım müşteri hizmetlerinin ilgisizliği tarif edilemez bile. Hız testi yanlış sonuç gösteriyormuş. Çocuk mu kandırıyorsunuz siz kardeşim bu ne saçma bir cümle. Uzun uğraşlar sonucu 'Altyapınız desteklemiyor 100 Mbps kullanamazsınız' cevabını alabildim. Normalde hız sabitleme ile 100 Mbps paketimi 45 Mbps hıza sabitleyip kullanacaktım kesinti vs olmayacaktı. Israrla şu an 100 Mbps alıyorsunuz diyen müşteri temsilcisini 35 Mbps aldığıma inandıramadığım için değişen bir şey olmadı. 5 hafta önce 'Bekleme süresi yok geçişiniz anında sağlanacak' diyerek bana yalan söyleyen firmanın bu bekleyişin ardından kurduğu cümleye bakar mısınız? Bu hızı alamayacağımın farkındayım, sadece alabileceğim max hızı kullanmak istiyorum. Neden anlamıyorsunuz? Hadi hız yükseltmeyi geçtim kesintilerden bahsedeyim. Bir geliyor bir gidiyor asla stabil değil. Hangi saatte ne kadar süre kesilecek falan kafasına göre takılıyor internet. Müşteri hizmetlerinden bahsetmek gerekirse teknik ekiple görüşebilmek için her defasında Millenicom müşterisi olmak istiyorum seçeneğini kullanıyorum. Şu cümle bile firmanın acizliğini tarif etmek için yeterli bence. Aylar önce güç bela ulaşabildiğim müşteri temsilcisi VDSL portumun arızalı olduğunu ve değiştirileceğini söyledi. Hâlâ gelen giden yok. Bu şekilde devam ederse aboneliğimi sonlandıracağım. Hız yükseltme, bağlantı problemleri ve paket yükseltme ücretinin iadesi için bana ulaşılmasını istiyorum. 'Anında hızınız değişir' diyerek bana söyledikleri yalan ekran görüntüsünde var.

Ekler

• millenicomun-sozunde-durmamasi-ve-baglanti-problemleri-1-36.jpg
    millenicomun-sozunde-durmamasi-ve-baglanti-problemleri-1-36.jpg
    221.7 KB · Hit: 20
Son düzenleme:
Top Bottom