Arama sonuçları: *

1. mrselcuk81

Altyapı getirtemiyorum nasıl olacak bizim iş

hocam bende aynı şekil bi çözüm bulursanız söylerseniz sevinirim
  2. mrselcuk81

İnternet Portu yok ne yapıcam Yardım lütfen!!

hocam yan dairede amcam oturuyor o binanın dış cephesinde gri bi kutu var ordan kablo falan çekti bişeyler yaptı onda internet var şimdi elektrikçi tanıdık falanda var ben en kolay nasıl hat çekerim yada çektiririm onu anlayabiliceğim şekilde yazarsan çok sevinirim ama çok terimlerden...
  3. mrselcuk81

krone ne oluyor hocam anlamıyorum fazla o işlerden 1731874145 hocam bende bilmiyom ama türk telekomdan da hiçbirşey almak istemiyorum beleş verseler bile istemem düzgün yapmıyolar bi kere
  4. mrselcuk81

evet krize sokuyor beni allah belasını versin ne adam gibi oyun oynatıyor ne stabil instagramda bile kasıyo bazen
  5. mrselcuk81

hepsi aynı ya biri düzgün adam değil bunların
  6. mrselcuk81

valla sıkıldım artık parası neyse veriyim çeksinler yeterki geçen ay bi ara port vardı telekomcular geldi yanımızda malzeme yok cart curt gelcez dedi bidaha gelmediler
  7. mrselcuk81

müşteri hizmetlerini mi arıcam
  8. mrselcuk81

magnet aldık 200 gb 500 tl internet alt yapı sorgusunu da turknetten yaptım 1731873497 mesela şuan mahalledeki binalara tek tek bakıyorum benim olduğum binaya (2) ye çıkmıyor 3,4,5 e çıkmıyor 1,6,7,8,9 a çıkıyor 1 ve 9 a 90mb çıkıyor 6,7,8 e 50 mb çıkıyor çok saçma evler yan yana
  9. mrselcuk81

boş port olmadığı için evime internet alamıyorum bina no 2 karşı binaya bina no 1 e 90 mb internet gözüküyor aramızda 10 metre var yok onlara çıkarken bana nasıl çıkmıyor ne yapabilirim bilen birisi yol göstersin lütfen 200 gb kotalı internete 500 veriyorum 10 günde bitiyor ne oyun...
  10. mrselcuk81

Gıbırnet Kullanmayın

müşteri hizmetlerini bilmiyorum ama bende yakın zamanda gıbırnete geçmeyi düşünüyorum
  11. mrselcuk81

Gıbırnet Kullanmayın

hocam benimde yakın bi arkadaşımın evinde var oyun falan indirmeye ona gidiyorum gayet hızlı ve stabil çalışıyor onun evinde
Top Bottom