Arama sonuçları: *

1. mustafak0

En mükemmel (!) internet kimde?

Turknet gigafiber
  2. mustafak0

Şu devirde en uygun iss hangisini önerirsiniz

Turknet altyapını sorgulayabilirsin. Ben şuanda gigafiber internetini kullanıyorum. Ufak tefek gece kesintileri dışında neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım.
  3. mustafak0

Sokağıma Nasıl Fiber Çekebilirim?

Mahalleden imza toplamayıp ardından belediyeye başvurmalısınız. Ne kadar çok kişiyi ikna edersen o kadar şansın artar 5 10 kişiyle olmaz.
  4. mustafak0

Turknet,Millenicom,GIBIRnet. Hangisi ?

ya anam gitmiş benden habersiz taahhüt yaptırmış 2022 de bitiyormuş taahhüt. Bozmak istediğimizde 1k küsür tl ödememiz gerekiyormuş yalan oldu hepsi :(
  5. mustafak0

81 gösteriyorsa sizde de steamden indirme yaparken(yada normal operadan googledan) kaç ile indiriyorsunuz ve hıztesti sonuçlarını atarmısınız
  6. mustafak0

altyapıyı sorguladım,altyapımın karşıladığı maksimum hız 81mbps çıktı işte
  7. mustafak0

Arkadaşlar 4 sitede yaptığım altyapı sorgulaması ekran görüntüsünü paylaşıyorum sizce bunlardan hangisini ve neden seçmeliyim ? Şuanda superonline kullanıyorum 6 veya 8 mbps ye 90 tl veriyoruz bu internet hızları ve fiyatları çok güzel geldi tavsiyeniz nedir. Ve bu sağlayıcılara geçersem şuan...
  8. mustafak0

VDSL - KABLO ARASINDAKİ FARK ?

:d 1602272411 fark olduğunu anladım ne fark var onu açıklamanızı bekliyordum.
  9. mustafak0

VDSL - KABLO ARASINDAKİ FARK ?

Turkcell superonline kullanıyorum paketimi değiştirmek için kendi sitelerine girdiğimde aynı hız değerinde 2 paket var ikisinin de hızı 24mbps fakat kablo olanı seçince fiyat düşüyor vdsl olanı seçince fiyat yükseliyor ikisi arasında ki fark nedir ? @alpolojix
  10. mustafak0

internet hız testi ..

O is oyle olmuyormus kanka bende yeni ogrendim sana en iyi @alpolojix kankam anlatir
  11. mustafak0

En Doğru Sonucu Veren İnternet Test Sitesi Hangisidir?

Hangi siteleri kullaniyorsun ve aralarindaki hiz farkı ne kadar. sunucu secimi de onemli sitelerde sunucular farkliysa hiz degisiklik gösterir
  12. mustafak0

Sizce interneti mi kaç mp yapmalıyım ?

superonline adsl 8mbps :(
  13. mustafak0

Turknet davet kodu lazım

O ne işe yarıyor
  14. mustafak0

Altyapı gerektirmeyen internet sağlayıcısı

@alpolojix 1600290811 turkcell superbox var diğer iss'lerde de var ama ismini tam bilmiyorum alp yardımcı olur.
  15. mustafak0

TurkNet İnternet Problemi

:(
  16. mustafak0

turknet galiba size bunu tanımlıyordu kullanın yada kullanmayın fiyat fark etmeden tanımlıyorlar diye biliyorum 1599921909 telefon numarası yok mu turknetin arayın aboneliğimi iptal etmek istiyorum diyin çıkmak zor bişey değil
  17. mustafak0

İkinci abonelik telefon hattı olabilir galiba öyle bir şeyi vardı turknetin
  18. mustafak0

Yardım F/P En İyi İnternet Sağlayıcısı

oraya girmeyi biliyorum da girip neye bakmam ve baktigimdan ne anlamam gerekiyor
  19. mustafak0

Yardım F/P En İyi İnternet Sağlayıcısı

Modem hat değerine nasıl bakarız ve ne anlamamız gerekiyor
Top Bottom