Neler Yeni

TurkNet İnternet Problemi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
Dostlar yaklaşık 1 gündür internete erişimim yok turknetin mükemmel uygulamasında altyapı kaynaklı bir arıza olduğu yazıyor bu sebepten kaynaklı ne müşteri hizmetlerini arayıp konuşamıyorum ne de destek kaydı açabiliyorum mail attım cevap yok bir de üstüne turkneti arayıp kullandığım telefon numarasını yazınca bu hattınıza ait iki tane abonelik var abone numaranızı girin diyor biz iki tane abonelik almadık üstüne borcumuzda gözükmüyor saçma bir durum içerisindeyiz artık sıkılmaya başladım gerçekten ne yapmalıyım çıkmak istersem nasıl çıkabilirim yardimci olabilecek var mı

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Dostlar yaklaşık 1 gündür internete erişimim yok turknetin mükemmel uygulamasında altyapı kaynaklı bir arıza olduğu yazıyor bu sebepten kaynaklı ne müşteri hizmetlerini arayıp konuşamıyorum ne de destek kaydı açabiliyorum mail attım cevap yok bir de üstüne turkneti arayıp kullandığım telefon numarasını yazınca bu hattınıza ait iki tane abonelik var abone numaranızı girin diyor biz iki tane abonelik almadık üstüne borcumuzda gözükmüyor saçma bir durum içerisindeyiz artık sıkılmaya başladım gerçekten ne yapmalıyım çıkmak istersem nasıl çıkabilirim yardimci olabilecek var mı
çık millenıcom gec kullanmadıgım ıcın nasıl cıkılacagını bılemem

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
İkinci abonelik telefon hattı olabilir galiba öyle bir şeyi vardı turknetin

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çık millenıcom gec kullanmadıgım ıcın nasıl cıkılacagını bılemem
Dostum millenicomda da baya şikayeti olan varmış ne yapsam bilemedim valla iki tane abonelik gözüküyor bir de umarım dert olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci abonelik telefon hattı olabilir galiba öyle bir şeyi vardı turknetin
Telefon hattımız yok dostum

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
Dostum millenicomda da baya şikayeti olan varmış ne yapsam bilemedim valla iki tane abonelik gözüküyor bir de umarım dert olmaz

Telefon hattımız yok dostum
turknet galiba size bunu tanımlıyordu kullanın yada kullanmayın fiyat fark etmeden tanımlıyorlar diye biliyorum

telefon numarası yok mu turknetin arayın aboneliğimi iptal etmek istiyorum diyin çıkmak zor bişey değil

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
abi türknet türktelekom filan dolandırıcı ya şimdide sizin faturalarınız 2 kat olur

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abi türknet türktelekom filan dolandırıcı ya şimdide sizin faturalarınız 2 kat olur
Umarım dediğiniz şey olmaz
turknet galiba size bunu tanımlıyordu kullanın yada kullanmayın fiyat fark etmeden tanımlıyorlar diye biliyorum

telefon numarası yok mu turknetin arayın aboneliğimi iptal etmek istiyorum diyin çıkmak zor bişey değil
Dostum var var da müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsun ki izin vermiyor full otomatik telesekreter konuşup duruyor bir türlü müşteri hizmetlerine atmıyor

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Umarım dediğiniz şey olmaz

Dostum var var da müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsun ki izin vermiyor full otomatik telesekreter konuşup duruyor bir türlü müşteri hizmetlerine atmıyor
aynen knk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,569
Üyeler
167,161
Son üye
zacar24
Top Bottom