Arama sonuçları: *

1. N

Gıbırnet internet nasıl 100 mbps alınır mı

netspeede geçme hocam 3-4 ay sitede yazan fiyatı ödersiniz. sonra tarifeniz zamlanacak diye mesaj gelir. arkadaşım şuan netspeede 480tl ödüyor. geçeli 1 sene bile olmadı. sorarsınız sitede 300 yazıyor ben niye 480 ödüyorum dersiniz. diyecekleri cevap da onlar yeni müşterilere özel fiyat...
  2. N

35 mbps vdsl mi yoksa 10 mbps fiber mi

upload olarak hangisinin daha iyi olduğunu bilemem nedeni ise müneccim değilim
  3. N

Öneri İnternet sağlayıcısı

kablonette emin olmamakla birlikte ping problemi çok yaşanıyor. online oyun çok oynayan insanlar için bence hoş bir şey değil
  4. N

hocam öncelikle 3 farklı adreste kullandım. yalnızca 1inde kanser olabilecek düzeyde bağlantı kopmaları yaşadım. o zamanlar türknetin 7/24 müşteri hizmetleri vardı ulaşıp derdimi sıkıntımı hemen çözebiliyordum. son 4 senedir aynı evde yaşıyorum ve tek bir an bile internet bağlantımda kopma...
  5. N

hocam eğer ilgilenirseniz referans linkimle ikimizde bir ay bedava kullanabiliyoruz. 5 senedir türknet kullanıcısıyım. özel mesaj atmanız dahilinde tecrübelerimi anlatabilirim
  6. N

Turk Telekom 35 Mbps Hız Nasıldır

Türk telekom altyapısının iyi olduğunu düşünüyorsan Turknet'e başvurmanı tavsiye ederim. 100tl'ye altyapınızın desteklediği maksimum hız veeriyorlar. Mesela ben şuan 100tl'ye 55mbps ve 8mbps upload alıyorum. İlgilenirsen özelden yazabilirsin. Taahhüt yok ve referans linkimden üye olursanız ilk...
  7. N

Turknet vs milenicom

iyi de sıkıntıdan kastım kesinti değil kesinti problemleri yaşamıyorum ben hiçbir şekilde. vdsl hat kullandığım için zaten kesintiler türk telekom kaynaklı oluyor olsa da. çünkü türk telekom altyapısı kullanıyor
  8. N

Turknet vs milenicom

türknette çağrı merkezi yok hiçbir şekilde ulaşamıyorsun ama oluşturduğun destek talepleri 1-2 iş günü içerisinde çözüm sağlıyor
Top Bottom