Ne kadar ödüyorsunBenim değerler böyle bazen ping çıkıyor oyunlarda ama hızda hiç bir kayıp yok 100mb paket
Neden 3 ay daha bekliyorsunuz ki birde netspeed de VDSL 100 MBPS var mı320tl ama ben pek beğenemedim netspeet de tekrar geçmecem her şeyi aynı ama gıbırnet müşteri hizmetleri yavaş netspeed de daha bileti açıp telefonu kapatmadan arıyorlardı gıbırnet bi sorun olunca bilet açıp adamların yazmasını bekliyene kadar sorun çözülüyor 3 aydan sonra değişecem ben de
Var hocam ama yeriniz uygunsa fiber çektirmeyi deneyim benceNeden 3 ay daha bekliyorsunuz ki birde netspeed de VDSL 100 MBPS var mı
Hmm anladım tamamdir sağolunVar hocam ama yeriniz uygunsa fiber çektirmeyi deneyim bence
Gıbırda fiber 100 paketi kullanırken 110mbps aşağısında almıyordum. Şuan 200lük paket kullanıyorum en az 220 civarı alıyorum 230lara dayanıyor hız. Ping değerlerinde gayet iyi Lolde 4-6ms civarı alıyorum.Yeni internete geçeceğim gıbırnet nasıl kullananlar yardımcı olabilir mi
yeni değiştim 3 ay zorunlu olarak kalıyorum bu 2 ay mart a anca netspeede geçerim bu da fena değil ama müşteri hizmetleri yavaş diye değiştirmek istyiorum bi de benim 100mb altyapı fiber vdsl verir mi bu kadar bilmiyorumNeden 3 ay daha bekliyorsunuz ki birde netspeed de VDSL 100 MBPS var mı
Anladım sağolun bende netspeed e geçeceğim galiba çok sağolunyeni değiştim 3 ay zorunlu olarak kalıyorum bu 2 ay mart a anca netspeede geçerim bu da fena değil ama müşteri hizmetleri yavaş diye değiştirmek istyiorum bi de benim 100mb altyapı fiber vdsl verir mi bu kadar bilmiyorum
netspeede geçme hocam 3-4 ay sitede yazan fiyatı ödersiniz. sonra tarifeniz zamlanacak diye mesaj gelir. arkadaşım şuan netspeede 480tl ödüyor. geçeli 1 sene bile olmadı. sorarsınız sitede 300 yazıyor ben niye 480 ödüyorum dersiniz. diyecekleri cevap da onlar yeni müşterilere özel fiyat. aklınızda bulunsun yine de denemek isterseniz tercih sizin. hizmette sıkıntı yaşamazsınız ama fiyat konusunda aynı şeyi söyleyememAnladım sağolun bende netspeed e geçeceğim galiba çok sağolun