Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Yardım Discord için en uygun vpn hangisi

cloudflare warp kullanıyorum direk diskord giriyor hız düşmesi felanda yok indirmede aynı steam. para vermeye gerek yok böyle durumlar için.
  2. oğuzhan18

Kablonet iyi midir ?

kablonet iyidir hoştur uzun süredir kullanmışımdır ama. 50mps de olsa 100 mpsde olsa müşteri temsilcisiyle hız düşmesi istemediğinizi belirtiniz yoksa internetiniz. 100 mpsden 24 mps ye düşüyor saat 19.00 00.00 arası sonra eski haline dönüyor bunu belirtin kesinlikle.
  3. oğuzhan18

Yardım Türk telekom altyapı

İnternete Türk telekom altyapı sorgulama yaz ev adres bilgilerini gir sana gösterir. Diğer firmalardanda kontrol edebilirsin.
  4. oğuzhan18

Tahüdüm bitiyor hangi operatörü seçmeliyim ?

kesinlikle kablonet öneririm şu an kullanmıyorum yeni yere taşındık altyapı yok ama kablonet geçersen sınırsız olmasını ve 7 ile 12 arası internetinin düşmemesini söylemen gerek bazı paketlerde 100mps hızın olsun 25 mps düşüyor 7 ile 12 arası bilgin olsun.
  5. oğuzhan18

düşük hız sorunu mbps

kablonet mi kullanıyorsun ?
  6. oğuzhan18

Kablonet Kampanya önerisi

6 sene kullandım toplasan 3 kere internet gitmiştir şahsen bende çok memnundum. başka şehire taşındık türknet kadar rezil bi internet görmedim değiştircez bakalım.
  7. oğuzhan18

Hangi internet sağlayıcısını almak mantıklı olur?

çok fazla kesilen internet arasında 1. numaraya koyabilirim kendimce. arkadaşlarımdan çok görüyorum.
  8. oğuzhan18

Hangi İnternete Geçmeliyim?

taşınmadan önceki yerimde 100 mps kablonet kullanıyordum 6 sene kablonet kullandım sadece toplam internetim 3 kere gitti ping internet kesilme durumu müşteri hizmetleri olarak en iyi firma derim şahsımca. Türknete gelince 1000 mps alınmıyorsa geçilmez türknet çok kesiliyor bağlantısı benim...
  9. oğuzhan18

Öneri Şu zaman içerisinde hangi sağlayıcı kullanılmalı?

hocam öncelikle oturduğunuz yere bi sitelerden sorgulama yapınız belki türknettde 1000 mps hız alabilirsiniz yada kablonet en fazla 50mps vericek bi araştırın bakalım. araştırdıktan sonra gereken firmayı arayıp öğrenmen daha iyi olur.
  10. oğuzhan18

Öneri Şu zaman içerisinde hangi sağlayıcı kullanılmalı?

kesinlikle kablonet öneririm sebebi: ping sorunu olmuyor, müşteri hizmetleri anında ilgileniyor interneti kesilmiyor 6 sene kullandımtaşınmadan önce en fazla 3 kez kesilmiştir müşteri hizmetlerini arayıp bağlantı kurup hallediyorlardı. türkneti bildiğimiz gibi neti en çok kesilen firma ama...
  11. oğuzhan18

Türk telekom altyapı Başvuru süresi

hocam bartın merkeze taşındık dilekçe verdik 1 ay oldu port doluluğu var üst katımızda net var alt katımızda var 1 ay oldu hala dönen olmadı çok uzun sürer.
  12. oğuzhan18

İnternet Sağlayıcısı Önerir Misiniz?

türknet firmasında çoğu kişiler hep kopma yaşıyor bi kabloneti öneririm araştır bakalım ben 5 sene kullandım taşınmadan önce toplam 3 kere gitmiştir.
  13. oğuzhan18

Yardım Kablonet kullanan var mı?

6 senelik kullanıcı olarak. kısa özet ping sorunun olmaz olsa bile oturduğun yerden kaynaklanır bu eskişehirde otururken 100 mps hız kullanıyorduk internet kesintisi olmuyordu ama saçma bir şekilde 7 ile 12 arası 100 mps 25 mps düşüyor onu konuşup pakete göre düşmemesi için konuşabiliyorsunuz...
  14. oğuzhan18

internet port doluluğu sorunu

yeni taşındık bartın merkeze oturduğumuz binaya internet bağlatamıyoruz üst kat ve alt katımızda herkezde net var ama biz port doluluğundan net bağlatamıyoruz türk telekomu aradık dilekçe yazdık valilik üzerine babam yazdı aradan 1 hafta geçti hala hiç haber yok sanırsam 15 gün içerisinde geri...
  15. oğuzhan18

Millenicom zam için aradı

Bende 4 gündür internetimi bağlamayı gelmelerini bekliyorum rezalet Bi firma
  16. oğuzhan18

Mileni. Com rezaleti

Bartın merkeze taşınalı 2 hafta oldu binada alt yapı yok her firma 35 mps veriyor yüksek hız olmadığı için ucuza kaçtık 4 gündür eve İnterneti bağlamaya kuruluma gelecekler hala gelemediler. Müşteri hizmetleri sürekli acil için ekiplere bildirim gönderiyor ama giden yok gelen yok bartın merkezde...
  17. oğuzhan18

Yeni servis sağlayıcı önerisi

Kablonet
  18. oğuzhan18

Türknet Port doluluğu

İnanki bende hiç sevmem kopmalar meşhur ama ttnet de geçmek istemiyorum 24 mps yıllardır 7 senedir kablonet kullanıyordum mükemmeldi
  19. oğuzhan18

Türknet Port doluluğu

Tamam teşekkürler eski oturduğumuz yerde kablonet kullanıyordu 105 TL'ye 100 mps ama burda altyapı yok bakalım
  20. oğuzhan18

Türknet Port doluluğu

Türk telekom arayarak öğrencem ozaman deyilmi
Top Bottom