Arama sonuçları: *

1. P

Port Olmadığı İçin Doğru Bilgiyi Bulmakta Güçlük Çekiyorum

Arkadaşlar selam. Şu anda aktif olarak Türk Telekom kullanıyorum. Ancak bu REZİL firma 16 MBPS internete 515 TL fiyat istiyor ve rüyasında görür (interneti kapatırım bu fiyatı vermem.) TürkNet'i aradım ve Türk Telekomdaki abone numarasıyla sorgulama yaptırdım, adres bilgisini de doğruladı. 35...
  2. P

Kargo eve ulaşınca hasar var ise ne yapılmalı?

Kargocuya tutanak tutup iade etmeyi istiyorum diyorsun bu kadar. İade edecek zamanın yoksa kargocu geldiğinden itibaren kamerayı açıp video kaydı eşliğinde ürünü açabilirsin. Ama olası bir arızada bu videoyu THH sunman vs gerekecek ve biraz uğraştırır o kadar
  3. P

Ben bu internete ne yapayım?

Knk yanlış anlama köydeyim box internet kullanıyorum ve bu değerler geceeye doğru x2 yaparak katlanıyor hatlardaki yoğunluk gittiği için 100 mb/s gördüm seninki iki katır hızında.
  4. P

TürkNet saha personeliyim sorularınızı alayım

Fiberi geçtim alt yapıyı getirmek için ne yapmamız lazım? Başvuru yaptık ulaştırma ve alt yapı bakanlığına yazdık, TürkTelekom CEO'su, Antalya Bölge Müdürüne ulaştım yaptıramadım. Bu kod... internetini nasıl getirtebiliyorum?
  5. P

Yeni taşındığım binada altyapı var mı?

Sağlayıcının şeyinin keyfine göre hizmet veriyorlar. Mesela ben köyde yaşıyorum 3 telefon direğiyle evime internet gelecek ama Türk Telekom 2 yıla yakın süredir halen 3 direk dikip interneti getiremedi. Onun yerine "taahhüt" olmadan her ay geçirebilmek için magnet kullanmaya mahkum ediyorlar...
  6. P

türknet binama 1000 mb int bağladı ama hala 50 mb alıyorum

Senin evine fiber çekildi mi?
  7. P

Yanımdaki okulda altyapı var ama bizde yok?

Valla hocam senin orası deprem bölgesi daha hassas olmaları lazım. Ben linkedin hesabımdan TT CEO'suna, Antalya Bölge Müdürüne yazdım. Netice yok :) Sadece magnet internet verdiler o da taahütsüz kafalarına göre fiyat verebildikleri, hızın hiç bir zaman sabit olmadığı, sürekli ping sorunu...
  8. P

Yanımdaki okulda altyapı var ama bizde yok?

Çok basit hocam. Benim yolumun üzerinde internet alt yapısı var 2-3 telefon direği atılsa Türk Telekom alt yapıyı getirecek ama 1.5 yıldır vinç denen bir şey bulunamadığı için halen alt yapıyı bekliyoruz :) Starlink gelsin bu kan emicilere beş kuruş kazandırmayacağım.
  9. P

Gıbır NET altyapı talebi yaparsam ne kadar sürer?

Ben 1 yılı devirdim :D Türk Telekom halen 2 tane telefon direği çekerek alt yapıyı getirecek...
  10. P

MMS mesajımı görünütüleyemiyorum

bu uzun SMS'ler için olan dalga ise telefon ayarlarından aktifleştirmen gerekiyor sonrasında görebiliyor + yazabiliyorsun
Top Bottom