Arama sonuçları: *

1. sa9a

Garip telekom telesekreteri (15 temmuz içerir)

patladım buna. eğer gerçekse ve ses kaydın yoksa bir şey yapabilmen zor bu arada.
  2. sa9a

Binadaki bu kutular ne işe yarıyor?

kablonet işin görüştüm şimdi, tam anlamadım dediğini, fibermiş ama binadiya gelen cam kablo bakır kabloya bağlıymış yer altında. o yüzden de 100mbps verebiliriz diyor. komple binanın tesisatı değişmeden full fiber veremeyiz dedi, onun için de binadaki herkesi fiberi kabul etmesi gerekiyormuş...
  3. sa9a

hangisi için acaba kablonet mi yoksa tt mi? eğer kablonet ise önerir misiniz?
  4. sa9a

dostlar merhaba, bu kutular birkaç ay önce takıldı ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. fiber kutusu mu oluyor? senenin başında tt aboneliğimiz bitiyor, eğer bunlar altyapı kutusuysa yeni bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  5. sa9a

Adıma Olmayan Turkcell Hattından GNÇ'ye Nasıl Geçerim?

Hattı üzerine devralabilirsin ama yeni bir hat ücreti ödersin. 18-25 yaş arasıysan kendine bir hat alıp GNC'den yararlanman daha mantıklı, son haneleri de benzer bir şey istediğini söylersin hem. Faturalılar ücretsiz, bir bedel ödemezsin hem.
  6. sa9a

TürkNet geçmeli miyim?

Comnet ve Turknet altyapı sorguladım ama fiber altyapı yok, vdsl ve adsl destekliyor. Onda da max 78Mbps.
  7. sa9a

TürkNet geçmeli miyim?

Dostlar merhaba, halihazırda TurkTelekom kullanıyorum. Yaklaşık 130-140 ödüyoruz, ben başka sağlayıcıya geçmek ve hat sahibi olmak istiyordum fakat hat sahibi babamı telefonda arayıp taahhüt yeniletmişler. Şimdi cayma bedeli ne kadar bilmiyorum ama TürkNet 480TL'ye kadar karşılayacağını...
Top Bottom