Binadaki bu kutular ne işe yarıyor?

sa9a

80+
Reaksiyon skoru
229
94BC6CE3-B200-45E5-80CF-3ABDA5B60235.jpeg

dostlar merhaba, bu kutular birkaç ay önce takıldı ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. fiber kutusu mu oluyor? senenin başında tt aboneliğimiz bitiyor, eğer bunlar altyapı kutusuysa yeni bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
dostlar merhaba, bu kutular birkaç ay önce takıldı ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. fiber kutusu mu oluyor? senenin başında tt aboneliğimiz bitiyor, eğer bunlar altyapı kutusuysa yeni bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Fiber gelmiş hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten adres sorgula

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten adres sorgula
hangisi için acaba kablonet mi yoksa tt mi? eğer kablonet ise önerir misiniz?

hangisi için acaba kablonet mi yoksa tt mi? eğer kablonet ise önerir misiniz?
burdan sorgulayabilirsin fiberin her türlüsü iyidir ben superonline kullanıyorum 260 küsür 40 küsür de statik ip alıyorum 308 tl ödüyorum 1000mbps download 20 mbps upload

kablonet işin görüştüm şimdi, tam anlamadım dediğini, fibermiş ama binadiya gelen cam kablo bakır kabloya bağlıymış yer altında. o yüzden de 100mbps verebiliriz diyor. komple binanın tesisatı değişmeden full fiber veremeyiz dedi, onun için de binadaki herkesi fiberi kabul etmesi gerekiyormuş falan. türk telekomu aramadım henüz ama sanırım aynı şeyleri söyleyecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,936
Üyeler
185,002
Son üye
Atheris
Geri