Arama sonuçları: *

1. samuraikek

Taahhütün bitmesine 1 ay kaldı nasıl özel teklif alırım?

Ailem dizileri sonradan izlediği için tivibu istiyor o yüzden türk telekom şart bizim için
  2. samuraikek

ne kadar erken alırsak o kadar az acıtıyorlar ülkemde maalesef
  3. samuraikek

ev interneti olduğu için onun altyapısına bağımlıyım o yüzden başka operatör demek mantıklı mı bilemedim
  4. samuraikek

Türk Telekom taahhütünün bitmesine 1 ay kaldı ve özel bir teklif için aramadılar nasıl teklif alırım şuan uygulamada kampanya adı altında 550 tl istiyorlar ortalama.
  5. samuraikek

Türk Telekom Çalışanı arkadaş var mı?

55 gün içinde taahütüm dolacak şuan fiyatlar çok olduğu için taahüt yenilemek istemiyorum.Beni arayıp genel fiyatlardan uygun bir teklif verme ihtimalleri var mıdır?
  6. samuraikek

Öneri 📍GIBIRNet 6 Ay Sabit Fiyat Kampanyası Başladı

Comnetin sitesi uygulaması daha güvenilir duruyor ama bilemedim
  7. samuraikek

Türk Telekom Fahiş Fiyatlar😱

Tivibu taahüdü olduğu için de çıkmak zor
  8. samuraikek

Türk Telekom Fahiş Fiyatlar😱

50 mbps internetin aylık ortalaması 550 TL olmuş hangi halk alacak bu interneti? Babam diğer alt firmalara güvenmiyor ama fazladan 300 TL vermek de enayilik.
  9. samuraikek

Hangisine geçilir?(Netspeed,Millenicom,Turknet?)

Türknet kendi fiber altyapısı yoksa çok kazık
  10. samuraikek

Bir de Türk telekom altyapı sorgusunda fibernet yazıyor fakat evde fiber kablo yok.Diğer sorgularda da 98-100 mbps yazıyor VDSL olarak 100 alabilirim değil mi?
  11. samuraikek

Turknet,Millenicom,netspeed,Vodafone net hangisine geçilir? Taahhüt mantıklı olabilir zamlar açısından. Kullanıp sorun yaşamayanlar veya yaşayanlar önerilerini yazabilir mi?
Top Bottom