Neler Yeni

Türk Telekom Fahiş Fiyatlar😱

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Umut Şener
50 mbps internetin aylık ortalaması 550 TL olmuş hangi halk alacak bu interneti? Babam diğer alt firmalara güvenmiyor ama fazladan 300 TL vermek de enayilik.

r4NG3r

80+ Silver
Daha yeni 500 mbpsyi 500 küsüre yaptık 1 2 ay önce nasıl o kadar zam gelebilir

Bünyamina

80+ Platinum
Takma. Baban ödeyecek. Güvenmiyorsa kendi sorunu.
Öyle de pek olmuyor dolaylı yoldan ev ekonomisine ekstra gider yani. Kendi ve aile fertleri de etkileniyor. Açıklanıp doğru olan yapılmalı.

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
50 mbps internetin aylık ortalaması 550 TL olmuş hangi halk alacak bu interneti? Babam diğer alt firmalara güvenmiyor ama fazladan 300 TL vermek de enayilik.
hocam türk net alt firma değil aynı şekilde millenicom da bunu babanıza anlatmanız lazım hemde taahüt yok ve fiyatlar da bu gibi türkcell vodafone turk telekom bunlara göre daha ucuz ve internet dfe genelde daha kaliteli oluyor ben millenicom kullanıyorum önce türk telekomdaydım türknete geçtim sonra millenicom a geçtim türknetdende memnundum fakat millenicom daha ucuz yani tek yapmanız gereken bu gibi firmalara geçmek

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,588
İsim
uwu
bnim babamda 16mblik pakete 330tl mi ne vermiş hiç demedi de

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
maksi
birçok operatör taahhüt istemiyor, güvenmeme işini anlayamadım doğrusu. girdin baktın olmadı değiştir ne var bunda

hamzaersoy

80+ Bronze
hocam türk net alt firma değil aynı şekilde millenicom da bunu babanıza anlatmanız lazım hemde taahüt yok ve fiyatlar da bu gibi türkcell vodafone turk telekom bunlara göre daha ucuz ve internet dfe genelde daha kaliteli oluyor ben millenicom kullanıyorum önce türk telekomdaydım türknete geçtim sonra millenicom a geçtim türknetdende memnundum fakat millenicom daha ucuz yani tek yapmanız gereken bu gibi firmalara geçmek
türk telekomdayım yaklaşık 4 aydır stabil bir internet yok. bir gün varsa diğer gün yok fakat taahhütü iptal etmek için 2000 küsür para istiyorlar.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
türk telekomdayım yaklaşık 4 aydır stabil bir internet yok. bir gün varsa diğer gün yok fakat taahhütü iptal etmek için 2000 küsür para istiyorlar.
knk stabil internet sorunu modem kaynaklıda olabiliyor modem kötüyse o sorun olur ama türk telekomda iyi değil yani bu arda türk nete geçersen taahüründe galiba en son 1000tl kadarını ödüyuolardı şimdi ne olmuştur bilmem

BabaVoss7

80+ Silver
valla baban güvenmiyorsa sözdende anlamıyorsa alkan razı veren razıysa yapacağın bişey yok. bazı insanlar nedense bazı şeyleri anlamamak istiyor özellikle...

Top Bottom