TÜRK TELEKOM HİPERNET 24 HAKKINDA

firayy

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba, Türk Telekom HiperNet 16 paketini kullanıyorum. Aylık 89 TL ödüyoruz. VDSL2 altyapım var ve 15 TL fiyat farkıyla HiperNet 24 paketine geçebiliyoruz. Şimdiki kullandığım pakette 16 mbps download / 4 mbps upload alıyorum. Geçeceğim paket ise muhtemelen 24 mbps download / 6 mbps upload veriyor. 11 ay sonra HiperNet 16 paketimin taahhütü bitiyor. Uploada ihtiyacım olduğu için bu pakete geçmeyi düşünüyorum ama takıldığım bir soru var. Paket değiştirince taahhütüm devam ediyor mu yoksa yeniden 2 yılık taahhüt mü imzalanıyor?
Şu an kullandığım internetin speedtest değerlerini bırakıyorum.

Ekler

• 11420196352.png
    11420196352.png
    45.8 KB · Hit: 94
Merhaba, Türk Telekom HiperNet 16 paketini kullanıyorum. Aylık 89 TL ödüyoruz. VDSL2 altyapım var ve 15 TL fiyat farkıyla HiperNet 24 paketine geçebiliyoruz. Şimdiki kullandığım pakette 16 mbps download / 4 mbps upload alıyorum. Geçeceğim paket ise muhtemelen 24 mbps download / 6 mbps upload veriyor. 11 ay sonra HiperNet 16 paketimin taahhütü bitiyor. Uploada ihtiyacım olduğu için bu pakete geçmeyi düşünüyorum ama takıldığım bir soru var. Paket değiştirince taahhütüm devam ediyor mu yoksa yeniden 2 yılık taahhüt mü imzalanıyor?
turkcell 200mbps alıyorum aylık 160 ödüyoruz ama 150 160 civarında

80 küsür tt altypım var 24mbps hipernet kullanıcısıyım genel olarak memnunum 6 uploadım var istanbul'da oturuyorum.
paket değiştirdiğinde tahattüt yenilenmiyor ttahattut bitene kadar o paketi kullanıyorsun aşağısına geçemezsin eski pakete veya daha yüksek pakete geçebilirsin sadece

Müşteri hizmetleriyle konuşarak taahütün devam edip etmediğini sorabilirsin aynı paketin üst versiyonuna geçtiğin için büyük ihtimalle taahütün devam eder bende geçen günlerde 16mbps lik paketten 20 ye geçtim taahütüm sıfırlanmadı devam ediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri