Neler Yeni

Türk Telekom Hızı Kasıtlı Düşürüldü

Kablonet 100/20 için 2 yıllık taahhüte 459/589 verdi. 500/50 için İlk 3 ay 514, 12 ay 770 dediler aldım ben de. 5 katı internet hızı ve fiber olunca bakmadım fazla. En azından kablo çekilmiş dursun.
O kadar uzun kalacagim belli değil benim sizin için güzel olmuş zamlardan etkilenmezsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her halükarda Türk Telekomdan daha iyi bence 100 Mbps paketlere 600-700 tl ödemek pek uygun değil.
Turknet burda devreye giriyor.

O kadar uzun kalacagim belli değil benim sizin için güzel olmuş zamlardan etkilenmezsiniz.

Turknet burda devreye giriyor.
Keşke GigaFiber falan olsa düşünmeden geçerdim de 75mbps (hepsini vereceği belli de değil.) için değmez gibime geliyor.

başıma geldi zaten hız sabit durmuyor zamanla kendi kendine sistem otomatik hızı yükseltiyor. 75 e çektik 100 e çıktı geri 2 hafta sonra :( kopmalar devam edince tekrar düşürdük. BAzen tek çözüm düşürmek oluyor.

Buna benzer bi olay yaşadım.
Btk ya şikayet açtım.
Ne hikmetse bi anda düzeliverdi. Hatta uploadım 8 den 11 küsüre çıktı :kekw:

20250306_164855.jpg

Buna benzer bi olay yaşadım.
Btk ya şikayet açtım.
Ne hikmetse bi anda düzeliverdi. Hatta uploadım 8 den 11 küsüre çıktı :kekw:

Alıntıyı görüntüle
Btk şans eseri bakıyor sanırım arıza kaydı için hiç bir yanıt alamamıştım hayırlı olsun

başıma geldi zaten hız sabit durmuyor zamanla kendi kendine sistem otomatik hızı yükseltiyor. 75 e çektik 100 e çıktı geri 2 hafta sonra :( kopmalar devam edince tekrar düşürdük. BAzen tek çözüm düşürmek oluyor.
50 üstü zaten desteklemiyor ama hiç kopmalar yaşamadığım için bahane olduğunu anladım zaten amaçları kullanıcıları çoğaltıp hızları bölmek. Muhtemelen yoğunluk dedikleri de bu olsa gerek.

Geri