Arama sonuçları: *

1. sezer3636

Gıbırnet Kullanmayın

yaklaşık 2 senedir kullanıyorum bahsettiğin sorunları hiç yaşamadım değiştirmeyide hiç düşünmüyorum.YAŞASIN GIBIRNET :D
  2. sezer3636

Turkcell Superonline vs Türknet hangisi tercih edilmeli?

GIBIRNET tek çözüm :D 240tl 100mbps 1 yıldan fazladır kullanıyorum
  3. sezer3636

Gibirnet Paketlerine Zam Geldi!

Comnete baş vuruyorum. gıbırnet çok abone kaybedecek bence. 12 ay 130tl comnet . tek sıkıntı aylık taksit yok tek seferde 12 ayı ödüyorsun.
  4. sezer3636

Gibir net 1000mbps veriyor????

tüketicisini düşünen tek firma gıbırnettir. 8 9 aydır 110tl ödüyorum.
  5. sezer3636

2023 Taahhütlü mü yoksa Taahhütsüz internet mi ?

sen anlamadın bence beni :D
  6. sezer3636

2023 Taahhütlü mü yoksa Taahhütsüz internet mi ?

duyduğum en kötü internet. :D aşırı kötü (reklam yapıp kullanıcı çoğaltma zam yaparlar) :D
  7. sezer3636

Turknet 250tl 11 ping VS Gıbırnet 110tl 23 ping

fiber yoksa farklı bir firma daha iyi olur. gıbır net çok net kesintisi yapıyor onu da dikkate al.
  8. sezer3636

Turknet almali miyim

Türknete ilk bulaşınca dijitürk dolandırıcılığına maruz kaldım yüzlerce kişi kaldı. Size dijitürk + türknet bu kadar fiyat derlerse sakın aldanmayın. Kapatın yüzlerine. Onun dışında sözüne güven olmayan sabit fiyat diyip yılda bi kaç kez zam üstüne zam yapan bir firma. İnternet hızı olarakta en...
  9. sezer3636

Türknet Rezilliği...

paketinizi düşürmemişler yani tamamdır. bende paket düşürmüşlerdi çünkü. ondan düşük hız alıyordum.
  10. sezer3636

Türknet Rezilliği...

çözüm basit; paket değişikliği yapıp. arayacaksınız yanlışlıkla hızımı düşürdüm diyeceksiniz 100 yapacaklar. bana 50 kitlemişlerdi 35 e düşürdüm aradım yanlışlıkla yaptım dedim 100 aldım alt yapımda 75 zaten. 50 kullanmaktan iyidir :) bu arada sorgulama ekranında hızım 50 göründüğü için 50 yi...
  11. sezer3636

GIBIRNet almaya değer mi

Tavsiye etmiyorum çünkü müşteri sayısı artınca fiyat arttırıyorlar 110tlden gayet memnunum geçmeyin 😂😂
  12. sezer3636

Yardım Türk Telekom 'dan hangisine geçmeliyim ?

fiyat sabit kaldığı sürece gıbırdayım hocam. fanboyluk yapmam hiç hangisi avantaj yerim orası. :D
  13. sezer3636

Yardım Türk Telekom 'dan hangisine geçmeliyim ?

telekomdaydım 35 kullanıyordum alt yapım 56 gösteriyordu tahadüt bitti. türknete geçtim özgür 50 yi çaktılar. sonra talep oluşturdum 100 e geçtim. 75 i gördü hızım. fiyat arttırdılar gıbır a geçtim 110tl 100mbps aldım pingim türknete göre daha da düştü. ne kesinti oldu ne yavaşlama. alt yapı...
  14. sezer3636

Hangi internet firmasini tercih etmeliyim

gıbırnete geçtim bende :) daha ucuz ama sorun sıkıntı halinde teknik ekibi falan yok. ucuzluğun bedeli maalesef bu. altyapınıza güveniyorsanız geçebilirsiniz. 1659377525 daha yeni kaçtım oradan aman diyim :)
  15. sezer3636

Yardım poyraz.net güvenilir mi?

konuyu kapatıyorum arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için. güvenilir gelmedi poyraz.net
  16. sezer3636

85tl ye 100mbps hayal ürünü geliyor bu zamanda açıkçası biraz tedirgin kaldım. dediğiniz gibi farklı daha güvenilir bir firmaya bakmak lazım.
  17. sezer3636

türknet kullanıcısıyım. gelen fiyat artışı ve sözlerindeki güvensizlikle ilk gün digitürk dolandırıcılığına maruz kalışımla türkneti bırakmak istiyorum. poyraz net 85tl ye 100mbps vaat ediyor. güvenilir midir?
  18. sezer3636

Doğu da internet hızı hakkında

Alt yapı sorgulamada max alabileceğim hız 56 gösteriyor. fakat 80 alıyorum pek güvenilir değil yani o sorgulama. kars merkezde fiber hat çekili internet kafeler var 1000mbps kullanıyorlar. onun dışında çoğu alt yapı 100 kullanıyor. ilçede durum ne olur bilemem tabi.
  19. sezer3636

Türknet mi netspeed mi

türknetten vaz geçeceğim ben de.
  20. sezer3636

Eve Kablo Çekme (250mt)

Uzun mesafeler için iyi bir switch de gerekli ama. Ben 150m için denedim modemin gücü yetmedi beslemeye. Mecbur harici güç ile beslemiştim. 1645085369 Tabi modeminiz güçlüyse gerekte kalmayabilir.
Top Bottom