POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve netspeed de kaç upload alırım
Hepsi aynı altyapı max 8 alırsın türknet zammından sonra ben milleniye geçeceğimAlıntıyı görüntülearkadaşlar durum ortada hangisine geçeyim? Alıntıyı görüntüle
millenicom iyi midirHepsi aynı altyapı max 8 alırsın türknet zammından sonra ben milleniye geçeceğim
Ben milleni 6 sene önce 2 sene taahhütle almıştım pişman kalkıştım şimdi nasıldır bilmiyorum.millenicom iyi midir
şimdiki paketlere bakınca taahhüt yok diyorBen milleni 6 sene önce 2 sene taahhütle almıştım pişman kalkıştım şimdi nasıldır bilmiyorum.
Taahhütü yine olmayabilir ama yinede güvenemiyorumşimdiki paketlere bakınca taahhüt yok diyor
Hepsi aynı altyapı. Sadece faturalandırma işlemi başka operatör üzerinden yapılıyor. Yani 39 mbps alabileceğini düşünmem. Ben türknet derim.Alıntıyı görüntülearkadaşlar durum ortada hangisine geçeyim? Alıntıyı görüntüle
169a ben sorun çıkarmam fakat aileme başından beri 139 139 139 dediğim için 169 desem kabul etmezler.Hepsi aynı altyapı. Sadece faturalandırma işlemi başka operatör üzerinden yapılıyor. Yani 39 mbps alabileceğini düşünmem. Ben türknet derim.
Aynı fiyat ise Türknet.Alıntıyı görüntülearkadaşlar durum ortada hangisine geçeyim? Alıntıyı görüntüle
109 milleni, 169 türknet, netspped 124Aynı fiyat ise Türknet.
HOCAM BANA ÖNERİ YAPIN BEĞENİ ATMAYIN109 milleni, 169 türknet, netspped 124
ARADIM NETSPEED I BANA DEDİLER KI 39A KADAR DOWNLOAD 6 UPLOAD, PING SORUNUN OLUR MU DEDİM HAYIR DEDİLER FİYAT OLARAK MİLLENİ DAHA UCUZ AMA 6 SENE ÖNCE ÇOK KÖTÜYDÜ GÜVENEMİYORUM 124 IYI GİBİ FORUMDA NETSPEED KULLANAN BİRKAÇ ARKADAŞ VAR BİLGİLENDİRME YAPAR MISINIZ