Neler Yeni

Yardım NetSpeed İSS Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor!

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Benim de aynı sorun oldu saat 22:00 de düzeldi.
Gıbıra geçecek arkadaşlar için yazıyorum. Ben gıbırnetten netspeede geçtim. Lanet olsun öyle firmaya :) Temizlikçi şirketinin kurduğu iss'den bişey beklenmez zaten. İptv izleyemedim blokları kapalıymıs. 40dk'lık bir dizi bölümünü 2 saatte izliyordum takıla takıla. Oyunlarda ping sorununu bir türlü çözemediler. Hep yüksekti. En son saat başı kopmaya başlayınca netspeed'e geçtim. Abonelik iptal ettirme sürecini hiç söylemiyorum evraklarımı 2 hafta onaylamadılar hep bi bahane buldular. Netspeed'de kafam rahattı. Bugün genel bir sorun olduğuna göre bakım yapılmıştır. 6 ayda 2. kez oldu bu. Kabul edilebilir bir rakam. Fiyat için 1 hafta içinde peşin ödemeli 1 senelik abonelik yaptırırsam 387tl'den devam edebiliyormuşum. Daha hızlı ve ucuzunu bulamazsam netspeed'de kalmaya devam edeceğim. Bu söylediklerim tamamen altyapıyla alakalı biliyorum. Ben ttnet'ten de cok memnundum. Fiyatlar çok fazla arttı diye gıbırnete geçtim. Sonrasında 1 senedir netspeed kullanıyorum.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Tufan
NetSpeed mi? NetGsm mi veya Millenicom mu? Sizce hangisi?

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
NetSpeed mi? NetGsm mi veya Millenicom mu? Sizce hangisi?
Ttnet, Gıbırnet ve Netspeed kullandım. Ttnet'ten ve netspeed'den memnunum. Netspeed'le 12 aylık peşin ödemeli teklifini kabul edeceğim ay sonuna kadar. 387tl sabit ücret oluyor ozaman 100mbps pakete. Ama gıbırnet yok mu. Evlerden ırak. 50tl desin yine geçmem :) Netspeed güzel.

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
hazarcoban
Merhaba arkadaşlar.
İnternet sağlayıcım “netspeed”. Şu an internetimle alakalı ciddi sorun yaşıyorum. Müşteri hizmetleri numarasını arıyorum sürekli meşgul çalıyor.
Bu internet sağlayıcısını kullanan varsa eğer ulaşmayı deneyip bilgi verebilir mi?
Need for speed müşteri temsilcisi diye okudum başlığı

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Tufan
Ttnet, Gıbırnet ve Netspeed kullandım. Ttnet'ten ve netspeed'den memnunum. Netspeed'le 12 aylık peşin ödemeli teklifini kabul edeceğim ay sonuna kadar. 387tl sabit ücret oluyor ozaman 100mbps pakete. Ama gıbırnet yok mu. Evlerden ırak. 50tl desin yine geçmem :) Netspeed güzel.
Netspeed ilk 3 ay ucuz sonra pahalı oluyor hocam. Direkt eledim. Gıbırnet'i siz iyi değil dediğiniz için dolayı eledim. Netgsm kaldık sanırım.

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Netspeed ilk 3 ay ucuz sonra pahalı oluyor hocam. Direkt eledim. Gıbırnet'i siz iyi değil dediğiniz için dolayı eledim. Netgsm kaldık sanırım.
Yeni kullanıcılar için evet maalesef öyleymiş ben de sormustum. Ben 1 yıldır kullandığım için 12 ay peşin ödemeli olarak uzatabiliyorum aynı fiyata. Bizim burada Aksaray ilinde bikaç arkadaş millenicom kullanıyor memnunuz diyorlardı. Netgsm için hiçbir fikrim yok maalesef. Vodafone Fiber kullanan arkadaşım var 1000mbps 580 küsür lira ödüyor o da çok memnun.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Tufan
Yeni kullanıcılar için evet maalesef öyleymiş ben de sormustum. Ben 1 yıldır kullandığım için 12 ay peşin ödemeli olarak uzatabiliyorum aynı fiyata. Bizim burada Aksaray ilinde bikaç arkadaş millenicom kullanıyor memnunuz diyorlardı. Netgsm için hiçbir fikrim yok maalesef. Vodafone Fiber kullanan arkadaşım var 1000mbps 580 küsür lira ödüyor o da çok memnun.
parasında olmasam oris telekomu kullanıyorum tavsiye ederim de, max 300 verebilirim. o yüzden comnet

Top Bottom