aynı sorun bende de var 1 saatir filan ulaşmaya çalışıyorumkimsenin açmıyorlar 45 dk bekledim şimdi direk meşgule atıyor internet gitti geldi ama 1 mbps ya gibir e geçecem yarın ya da netgsm felan hangisi iyiyse artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
rank maçımda yaptıkları işin ben
yorma boşa kendini valla yatıp uyuyacam en iyisi artık yarına başkam operatör bakarım gibir iyiyse ona geçerimaynı sorun bende de var 1 saatir filan ulaşmaya çalışıyorum
netspeed kullanıyorum benimde internet hızı vs düşük şu an
yorma boşa kendini valla yatıp uyuyacam en iyisi artık yarına başkam operatör bakarım gibir iyiyse ona geçerim
comnet yanlış hatırlamıyorsam kendi kendine sözleşme feshi yapıyordu vs sorunları vardı diğer firma da 50 tl ekstra modem ücreti vs diyor ki bildiğim firma değil gibir aklımda şuanGiga 100 Mbps Fiber | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet
Gigaspeed ile kaliteli ve uygun fiyatlı ev/ofis internet aboneliğiniz başlatın. Fiber internet deneyimini Giga seviyelerde yaşayın.gigaspeed.com.trAnasayfa - GIBIRNet | İnternet
GIBIRNet İletişim Hizmetleri, Hızlı, Uygun, Türkiye geneli sınırsız internetgibir.net.trbunlardan birine geçmeyi planlıyorum müsait oluncaComnet – Ön Ödemeli, Kotasız ve Taahhütsüz Yüksek Hızda İnternet
Türkiye'nin Öncü İnternet Servis Sağlayıcısı. Ön ödemeli, 1000Mbit'e kadar yüksek hızlı, kotasız ve taahhütsüz internetwww.comnet.com.tr
Alıntıyı görüntüle
hafif düzelme var da kurtarmaz
düzeldi de fiyatı uçtu gıbırnet e giricem. netspeed 470 tl fatura çıkartıyor. gıbıra 370 veririm daha iyi
ben de öyle düşünüyorumGiga 100 Mbps Fiber | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet
Gigaspeed ile kaliteli ve uygun fiyatlı ev/ofis internet aboneliğiniz başlatın. Fiber internet deneyimini Giga seviyelerde yaşayın.gigaspeed.com.trAnasayfa - GIBIRNet | İnternet
GIBIRNet İletişim Hizmetleri, Hızlı, Uygun, Türkiye geneli sınırsız internetgibir.net.trbunlardan birine geçmeyi planlıyorum müsait oluncaComnet – Ön Ödemeli, Kotasız ve Taahhütsüz Yüksek Hızda İnternet
Türkiye'nin Öncü İnternet Servis Sağlayıcısı. Ön ödemeli, 1000Mbit'e kadar yüksek hızlı, kotasız ve taahhütsüz internetwww.comnet.com.tr
Alıntıyı görüntüle
düzeldi de fiyatı uçtu gıbırnet e giricem. netspeed 470 tl fatura çıkartıyor. gıbıra 370 veririm daha iyi
gıbıra yazdım ben yarın geçiyorum 370tl her şey dahil hazirana kadar aynı fiyatcomnet yanlış hatırlamıyorsam kendi kendine sözleşme feshi yapıyordu vs sorunları vardı diğer firma da 50 tl ekstra modem ücreti vs diyor ki bildiğim firma değil gibir aklımda şuan
modemimiz varsa da yine istiyorlar mı 50tl yigıbıra yazdım ben yarın geçiyorum 370tl her şey dahil hazirana kadar aynı fiyat
Ben de çokta fark etmemişGiga 100 Mbps Fiber | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet
Alıntıyı görüntüle
hocam eve kadar gelen fiberlerin tamamına modem kiralama ücreti alıyorlar. vdsl filan kullanıyorsan muhtemelen almazlar.modemimiz varsa da yine istiyorlar mı 50tl yi
ilginçhocam eve kadar gelen fiberlerin tamamına modem kiralama ücreti alıyorlar. vdsl filan kullanıyorsan muhtemelen almazlar.
geçtim bile. benim altyapı iyi de sağlayıcı sıkıntı çıkarıyor beğenmezsem bundan da çıkarımGeçin geçinde görün