Arama sonuçları: *

1. somoncum

Millenicom sahtekar olabilir mi?

Türknete şunu sordum ben modemi aldım kabloyu kendim çeksem yine de aktivasyon ücreti bedeli alınıyor mu diye kabloyu siz çeksenizde bu her kurum da olduğu gibi alınıyor dedi bunlar şimdi gelen teknik ekip 25 metre kablo çekme ücretini ekstra alırlar mı?
  2. somoncum

Yardım Türknet Aktivasyon Hakkında

Şuan müşteri hizmetlerinin yönlendirdiği link de tt port onayı sürecindeyim. 1761134774 Çözümü için foruma veya x bölümüne yazmak garip geliyor müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorum :( 1761134872 Bu müşteri hizmetlerine aktivasyon süreci bittikten sonra ulaşabiliyor muyuz? Mesela fesih...
  3. somoncum

Ben müşteri hizmetlerine sadece yeni üye olurken mi bağlanılıyor ya ben belki teknik destek için veya ödeme hakkında sorular için arayacağım. 1761134343 Buradan ben sizlere soruyorum ya işte hiç yaşayan yok mu ya bu iki kez kimlik ve sözleşme onayını?
  4. somoncum

Ben sağladıkları link den devam ettim problem olur mu ilerleme türknet online işlem kısmında hiç yapılmamış gibi görünüyor.
  5. somoncum

Online yardım sekmesinden yazdım cevap bekliyorum hala. 1761133937 Forum da bu süreci yaşayan var mıdır ki?
  6. somoncum

Müşteri hizmetlerini arayıp başvuru yaptım. Sms üzerinden müşteri şifresini ve aktivasyon için kimlik/sözleşme linki gönderildi. Link üzerinden aktivasyon için tc kimlik ön ve arka yüzünü çekip yükledim. Ardından e-devlet üzerinden btk onayını vermek için dijital bankacılık ile giriş yaptım ve...
  7. somoncum

Yardım VDSL de farklı ISS farklı hızlar?

adam kablo sanatını konuşturmuş.
  8. somoncum

Bizim ki de bu şekil işte bağlantı kopsa benim daire ye giden soket hangisi çözemezsin. 1754824108 Kabloyu takip etmen lazım hangi sokete gittiğini.
  9. somoncum

Sıfır dan RJ11 kablo çekmek lazım.
  10. somoncum

Bağlantı yapmadan kutu dan ne kadar hız alacağımı söyleyemezler mi?
  11. somoncum

Kablonet, Türktelekom kutusundan mı bağlantı yapacak?
  12. somoncum

15 Yıl önce Kablonet kullanıyordum fakat rg6 kablo ile modeme bağlantı yapıyorlardı adsl veya vdsl kablosu ile bağlantı yapmıyorlardı. Şuan nasıldır bilmiyorum. 1754818126 Altyapı şirketi olabilir fakat rakiplerinin 2 katı para isteyip yarı performansını vermesi üzücü bir olay. 1754818329...
  13. somoncum

Yayıncı değilim ustam :D
  14. somoncum

ek yok ama kablo baya uzun 2 kat yukarı gidiyor ama eski yapı olduğu için merdivenler dik değil uzunlamasına yapılmış yeni binalar ila alakası yok. 1754817769 Kablonet Türknet Gibirnet Türktelekom
  15. somoncum

Öyle de sıfır dan yeni kablo çekilse daha sağlıklı olmaz mı sonuç da bakır kablo yani.
  16. somoncum

Aynı böyle karmaşık karmaşık kimin kablosu belli değil.
  17. somoncum

Ankastre kutusu o kadar dağınık ki anlatamam sinyal dalgalanması veya hız düşüşleri görürüm gibi geliyor. Bina sakinlerine 1 günlük internetsiz sabretmelerini söylesem de bir elektrikçi çağırıp düzgünce o kabloları düzenlese keşke. 1754816611 Biliyorum da kablo kalitesi kötü içinde sinyal...
  18. somoncum

Az önce Kablonet ile alacağım hıza baktım 50Mbps ÷ 8 den 6.25Mbps çıktı. Steam de 160GB lık FH5 oyununu bu hızla 8 saat gösterdi.
  19. somoncum

Millenicom 16bps veriyor ya onu düşünmem gibi geliyor. Kablonet kabloyu nereden çekecek merak ediyorum. 1754815977 Çoğunluğu yaşlı kesim ya pek anlamazlar.
  20. somoncum

Çıkan kiracı oğlunun internet hızından şikayetçi olduğunu söylemişti fazla aldırış etmemiştim. Zaten VDSL de modem çok çok fark ettiriyor. Gidip kendim kaliteli bir modem alıp internet sağlayıcısına bu modemi kullanmak istiyorum diye belirteceğim. 1754815485 Zaten kalitesiz bir VDSL kablo...
Geri