Arama sonuçları: *

1. S

2025 de cidden böyle upload olur mu?

Fiber değil mi? ADSL VDSL'lerde genelde öyle. Fiberde 100/20 kullanıyorum Millenicom'da.
  2. S

Yd Samsung s25 ultra imei

Bu konudaki satıcının ilk mesajını takip edebilirsiniz. Kayıtlar açılınca günceller. https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s24-ultra-12-256-gb-32-900--158590272
  3. S

Evet sure bitse bile sebeke gidene kadar ilk SIM 'den kullanmaya devam et. Sebeke gittiginde ikinci SIM 'e gecip 4 ay daha devam edilecek.
  4. S

IMEI 'ler aktiflestikten sonra kullansan da kullanmasan da 4 ayda kapaniyor. Her yil basinda da haklarin sifirlaniyor. Cift fiziki SIM telefonlarda 4+4 olarak hakkin var. Devlet yeni karar cikarmadigi surece her yil yenilenir. Her yil toplamda 8 ay kullanabilirsin. Bu arada 8 ay dolunca tak...
  5. S

Yardım Daireye çekilen bu kablo fibermi ? Kaç Mbps hız alabiliriz.

Nereden çektiniz tam olarak? Apartmanda fiber kutusu var mı? Varsa TT ekipleri aynı konudaki gibi fiber kabloyu çekip GPON cihazıyla modeminize ordan da eve interneti dağıtıyor.
  6. S

Yardım Daireye çekilen bu kablo fibermi ? Kaç Mbps hız alabiliriz.

Fiber kablo evet, hız konusunda operatör söyler muhtemelen 1000mbps diyeceklerdir.
  7. S

Yardım Türknet ten Comnete geçiyorum para kesilir mi

Taahhutlu ve cayma bedeli var ise ister. Turknet'e arayip sorun soylerler. Taahhutsuz ise sorun yok.
Geri