Arama sonuçları: *

1. sungurhan

Yardım Turknet kendini bozdu!!! Yeni sağlayıcı önerisi???

bendede sık sık kesilmeler oluyordu modemi güncelledim sorun düzeldi
  2. sungurhan

Yardım İnternet Yüzünden Ailem İle Kavga Ettim Yardımcı Olun !

bizim bina 22 senelik 80 mgbit hız alıyorum türknet
  3. sungurhan

Türknet nasıl bir saglayici

sıkıntısız kullanıyorum istanbuldayım bugun kayıt oluşturdum 10 dk sonra geri dönüş sağlandı her zaman öyle oldu benım için açıkcası .
  4. sungurhan

Türknet Geçiş Yardım

Yukarda yazımın devamında eğer bu tarz şeylerle sıkıntı yaşamak istemıyorsan çayma bedelini karşılıyor direk sizin adınıza turknet geçiş işlemlerinizi yapsın 150-200 tl için zaman kaybı
  5. sungurhan

Türknet Geçiş Yardım

bende türk telekomdan turknete geçtım bu süreç tam 2 ay sürdü . 15 günden önce kapatma şansın yok 1-2 gün kala telefonda ön kapama işlemi yapıp bayiye ıslak imza atıcaksın. ben bu işlerimleri yapmama rağmen turk telekom abonelıgımı en ust paketten aktıf edıp 3 ay boyunca kullanmadıgım internete...
  6. sungurhan

İnternet Firması önerisi

Türknet kullanıyorum bende sorunsuz 35 mbps
  7. sungurhan

Türknet Nasıldır? Türknete Geçilirmi?

Kuruluma geldıler evdekı kabloda degısıklık yaptılar suan ıcın sorunsuz 32 mbps alıyorum
  8. sungurhan

Türknet Nasıldır? Türknete Geçilirmi?

Türknete Bende Geçtim Id şifre gönderdıler Öneri üzerine Keenetic Modemi Aldım 35 Mbps Gelmesi Gerekırken Şuan için 13 Mbps Veriyor . Port Hatası felan var dıyorlar PAzartesiye kurulum randevusu almıştım gelsınler baksınlar bakalım Bİnanın telefon kutusunda işlem yapmışlar abonelık kartı gibi...
Top Bottom