Neler Yeni

Türknet Geçiş Yardım

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Dostlar selamlar kuzenim türknet'e geçiş yapıcak.Fakat şuanda türktelekom tahütünün bitmesine 14-15 gün var.Online olarakta iş yapmakta o yüzden internetin fazla süre kesilmemesi gerekiyor.O yüzden direkt başvuru yapıp işleri türknete yaptıracaz.Fakat şuan dediğim gibi daha 15 gün var biz şimdiden türknete başvuru yapsak türktelekom daha 15 gün olduğu için para falan istermi yoksa son 3-4 gün kalamı başvuru yapalım.Türknette mail attım dönmediler o yüzden buradan soruyorum

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Son 3-4 gün kala başvuru yapın. internetin bittiği günde kurulumu yaptırın yapıtırabiliyorsanız.

sungurhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ünal YAVUZ
bende türk telekomdan turknete geçtım bu süreç tam 2 ay sürdü . 15 günden önce kapatma şansın yok 1-2 gün kala telefonda ön kapama işlemi yapıp bayiye ıslak imza atıcaksın. ben bu işlerimleri yapmama rağmen turk telekom abonelıgımı en ust paketten aktıf edıp 3 ay boyunca kullanmadıgım internete fatura gonderdi ( Türknete geçip kullanmama rağmen ) . Kapattık deselerde takıibi bırakma

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani türknet sitesinde internet aboneliğiniz devam ediyorsa biz sizin yerinize işlemleri yapıyoruz diyorlar o zaman son 3 gün falan en manıklısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son 3-4 gün kala başvuru yapın. internetin bittiği günde kurulumu yaptırın yapıtırabiliyorsanız.
bende türk telekomdan turknete geçtım bu süreç tam 2 ay sürdü . 15 günden önce kapatma şansın yok 1-2 gün kala telefonda ön kapama işlemi yapıp bayiye ıslak imza atıcaksın. ben bu işlerimleri yapmama rağmen turk telekom abonelıgımı en ust paketten aktıf edıp 3 ay boyunca kullanmadıgım internete fatura gonderdi ( Türknete geçip kullanmama rağmen ) . Kapattık deselerde takıibi bırakma

sungurhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ünal YAVUZ
Yukarda yazımın devamında eğer bu tarz şeylerle sıkıntı yaşamak istemıyorsan çayma bedelini karşılıyor direk sizin adınıza turknet geçiş işlemlerinizi yapsın 150-200 tl için zaman kaybı

Top Bottom