Arama sonuçları: *

1. thepublicman

1 GB Superonline İnternet Bilgisayarda 100 Olarak Geliyor

cat 6 kablo alman lazım bütçen varsa cat 7 de alabilirsin ama şart değil modemle bilgisayar arası kısaysa cat 7 değilse cat 6 almanı tavsiye ederim
  2. thepublicman

1 GB Superonline İnternet Bilgisayarda 100 Olarak Geliyor

ethernet kablon cat kaç? %99 ethernet kablonla ilgili cat 5 ise 100mb maks alırsın
  3. thepublicman

Superonline yayın sitelerini kısıtlıyor mu? 500 megabit internet takılıyor!

İki aydır twitch.com ve kick.com gibi canlı yayın siteleri 18:00 dan sonra yayın neredeyse açılmayacak duruma geliyor auto da bile takılıyor 500 megabit indirme 50 upload var Youtube da canlı yayın sorunsuz izleyebiliyorum video izleyebiliyorum keza steam epic games gibi oyun indirme...
  4. thepublicman

TURKSAT KABLONET ZAMMI!!! :(

Superonline 200 megabit tv plus dahil 1 ay önce 405 TL ye taahhütü uzattım çok pahalı demiştim, 16 megabit 500 TL nedir ya
  5. thepublicman

internet sizde yavaşladı mı?

superonline baya yavaşlık hissediyorum ben de ping var sanki
  6. thepublicman

comnet sanırım tüm türkiyede bağlantı gitti(GÜNCELLEME: GELDİ)

superonline da bir yavaşladı gibi...
  7. thepublicman

50mbps den 100mbps hıza gecmek mantikli mi

taahhütte devam ediyorsa anında geçerdim o fiyata
  8. thepublicman

4. Fiber Geldi :)) Binama 1 gecede 4. Fiber geldi alırım bir Hayırlı olsun.

Herhangi bir başvuru yaptınız mı? Bizde sadece superonline var
  9. thepublicman

Öneri Süperonline Taahhütsüz Paketlere Geçilir Mi?

Yerinizde olsam 200 megabit taahhütlü zam gelmeden superonline altyapısına geçerdim 100 de olur derseniz ama arada 30 TL fark ya var ya yoktu. Benden kurulum ücreti almadılar 2017 yılından beri aboneyim taahhütlü de almıyorlar diye biliyorum.
  10. thepublicman

Öneri Süperonline Taahhütsüz Paketlere Geçilir Mi?

Geçen hafta beni aradılar superonlineden erken yenileme teklifi yaptılar yeni yıl zammı gelmedi dediler fiyatlar yüksel geldi ama bugün Türknet 250 TL olunca 200-20 12 ay taahhüt tv plus en üst paketi mecburen 295 TL'den yeniledim sadece superonline altyapısı var binada. 500 Mbps'nin fiyatı baya...
  11. thepublicman

100 MBit F/P internet

şuan fiyat performans gibi gözüken sağlayıcılar taahhütlü ise geçilebilir ama taahhüt yoksa onlarda zam yapacak %99
  12. thepublicman

MİLLENİCOM ZAM 229 TL !!!

Asgari ücrete %55 zam geldiği için zam gelmesi muhtemeldi teker teker hepsi yapar. Henüz zam yapmayanlar taahhüt sunuyorsa geçin ya da yenileyin bence ben superonline ile bugün yeniledim martta bitiyordu
  13. thepublicman

TURKNET 249 TL oldu!!

Enflasyona göre ne yazık ki normal duruyor bence de
  14. thepublicman

TURKNET 249 TL oldu!!

1 hafta da superonline da zam yapmış ama henüz yeni yıl zammı gelmedi ufak bir zam geldi dediler geçen haftaya göre 5-10 TL fark var. 50 tv pluslı 240 TL 100 tv pluslı 270 ya da 275 TL dedi 200 tv pluslı 295 TL 500 tv pluslı 360 TL 1000 tv pluslı 430 TL TV plussız tarifeler tahminimce 20-30...
  15. thepublicman

TURKNET 249 TL oldu!!

Hangi firmayla anlaşmıştınız hocam?
  16. thepublicman

TURKNET 249 TL oldu!!

Superonline yenileme için yüksek bir rakam iletmişti diyordum meğersem iyi fiyatmış geri aramalarını istedim :D
  17. thepublicman

Öneri Superonline altyapısına uygun sağlayıcı ve yenileme fiyatları?

Selamlar TV Pluslı 50 megabit internet kullanıyorum martta sürem doluyor yenileme için görüştük ancak 50 megabit tv pluslı 230 TL 100 megabit tv pluslı 260 TL 200 megabit tv pluslı 290 TL fiyat verdiler. Açıkçası Superonline'dan memnunum ama bu fiyatlar yüksek geldi bana 125 TL ücret ödüyorum...
  18. thepublicman

Asus AC-58 wifi sağlayıcısı alınır mı ?

2.4 ghz de denedim gayet iyi değerler aldım anakartta bulunan wifi ile aynı değerleri almıştı indirme hızı olarak. Uzaklığa bağlı olarak ping olur.
  19. thepublicman

Ankara fiber altyapılı eve internet önerisi

Millenicom dan çok fazla şikayetçi olan var ben superonline fiberden memnunum ama fiyat artık tuzlu olmuş ben 125 ödüyorum 35 tv plus dahil taahhütüm var martta bitecek güncel fiyatları artmıştır
Top Bottom