TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
türknetten sonra ilk netspeed yapıyordu hocam daha yapmadı mıUmarım Netspeed mesaj atmaz.
türknetten sonra ilk netspeed yapıyordu hocam daha yapmadı mıUmarım Netspeed mesaj atmaz.
Hocam nasıl oluyor o ? Taahhütsüz bir firma değil mi millenicom ? Mesela NetSpeed'de böyle bir olay var mı.Milleni ile 35 megabite 110 TL ye 2 yıllık taahhüt imzalayan ben
Hocam comneti boşverin hiç geçmeyin adamlar full bot basıyor yada hesap kapatıyor bir sürü şikayet gördüm . Buna uğrayacağıma kazıklanmayı yada pingli internet kullanmayı tercih ederimComnet ve netspeed ne yapacak acaba...
hocam türktelekom tahhahıt yaptırın bence 2 yıl tıvbu da dahil 235 lira.Böyle zamlar gelmeye devam ediyor ve gelmeyede devam edecek gibi gözüküyor . Çünkü siz ne de olsa mecbur bir internet sağlayıcısına geçmek zorundasınız diye hesaba katıyorlar . Comnet falan hesap kapatıyor ona geçmeyeceğim o kesin zaten tek umudum netspeed kaldı o da zam yaparsa 200 TL den paket alırım daha iyi .
Nereye geçeyim pekiHocam comneti boşverin hiç geçmeyin adamlar full bot basıyor yada hesap kapatıyor bir sürü şikayet gördüm . Buna uğrayacağıma kazıklanmayı yada pingli internet kullanmayı tercih ederim
kasım ayında vardı aralıkta kaldırdılarHocam nasıl oluyor o ? Taahhütsüz bir firma değil mi millenicom ? Mesela NetSpeed'de böyle bir olay var mı.
Daha mesaj gelmedi. Keşke aralıkta tt a geçseydim 230tl den 75mbps internete ama geri netspeed e geçeyim dedim.türknetten sonra ilk netspeed yapıyordu hocam daha yapmadı mı
+1 de benim taahhüt 9 aylık. 2 yıllıktan bahsetmediler maksimum 9 oluyor demişlerdi geçen yaz. Bana kalsa 10 yıllık imzayı basıcam da Bu taahhüt bitince tekrar yenileyebiliyor muyuz acaba bilgin var mı?Milleni ile 35 megabite 110 TL ye 2 yıllık taahhüt imzalayan ben
yok yenileme kaldırıldı da nasıl 9 aylık ya ben 12+12 yaptım+1 de benim taahhüt 9 aylık. 2 yıllıktan bahsetmediler maksimum 9 oluyor demişlerdi geçen yaz. Bana kalsa 10 yıllık imzayı basıcam da Bu taahhüt bitince tekrar yenileyebiliyor muyuz acaba bilgin var mı?