Arama sonuçları: *

1. T

Turkcell 200 TL'ye 500 Mbps internet iyi mi?

Ve sanırım fiyatı genel piyasaya göre iyi değil mi? Ayrıca eğer 500mbps verebiliyorlarsa niye bana hep altaypın 100mbps destekliyor dendi. Yine türknet miydi bir internet sağlayıcısının sitesinden bölgemdeki altyapıyı kontrol ettiğimde 100mbps çıkmıştı gene. Bu nasıl oluyor açıklar mısınız?
  2. T

Fiber dönüştürücüyü diyorsunuz sanırım evet var. 1660051694 Dediğim gibi hocam başka bir siteden kontrol edebiliyorsam oradan da edebilirim yok burdan olması gerek derseniz akşama kadar ara ara dener size dönerim.
  3. T

Aynen bana da tv+ ile bir fiyat söylediler ama onu almaya niyetim yok.
  4. T

Hocam attığınız sitede adres bilgilerini girdikten sonra sorgula dediğimde sayfayı yükleyemiyor. Başka bir siteden kontrol edebilir miyim? 1660051218 Ayrıca sanırım bir de bunu istediniz.
  5. T

Arkadaşlar 4 yıldır Vodafone fiber kullanıyorum. Şu an 100Mbps'ye 86TL ödüyorum. Bunun sözleşmesi ise bu eylül'ya da ekim ayında bitecek. Aslında internetimden çok memnun değilim çünkü pek çok kez internet kopması sorunu yaşadım ama şu ana kadar fiyatları hep genel piyasanın altında oldu ve bu...
  6. T

arkadaşlar 100 mbps internetim var torentten oyun indirirken max 5.0 megabayt görüyom

Valla ben 12mb indirmeyi rahat görüyorum. Ondan değil bence.
Top Bottom