tuğrahan sezer
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 355
- İsim
- tuğrahan sezer
Arkadaşlar 4 yıldır Vodafone fiber kullanıyorum. Şu an 100Mbps'ye 86TL ödüyorum. Bunun sözleşmesi ise bu eylül'ya da ekim ayında bitecek. Aslında internetimden çok memnun değilim çünkü pek çok kez internet kopması sorunu yaşadım ama şu ana kadar fiyatları hep genel piyasanın altında oldu ve bu yüzden onlarla devam ettim. Fakat bu sefer bu sözleşme bitince taahhüt istmeyen başka bir internet sağlayıcısına geçmeyi planlıyordum. Fakat bugün Turkcell kapıma geldi ve bir kampanyaları olduğunu söyledi. 3 farklı teklif sundular ama bir tek bunu beğendim. 500Mbps internete 200TL. Ayrıca Vodafone ile aramda olan cayma bedelini karşılayacaklarını ve 6G modem vereceklerini söyledi. Bende bir düşüneyim dedim ve gönderdim. Normalde fiyatları iyi gibi geldi. Genel olarak internet fiyatlarına baktığımda gördüğüm şu an 150-200TL arasında oynuyor. Tabii bu paraya kaç Mbps verdiklerini tam olarak bilmiyorum. Ayrıca illaki Vodafone eylül veya ekim ayında arayıp taahünütüz bitiyor dediklerinde onlarda muhtemelen 150 civarında bir şey isteyeceklerdir. Ayrıca kafama takılan bir durum var. Normalde benim bulunduğum bölge (Kayseri/talas mevlana mh.) 100Mbps internet destekliyor. Bunu söylediğimde bizim ayrı altyapımız var tarzı bir şey dediler. Sizce bu koşullara göre Turkcell'e geçmem mantıklı mı? Ayrıca gerçekten bahsettikleri 500Mbps interneti verebilirler mi? Yani şu an 100Mbps internet ile saniyede 12.5MB indiriyorum. Mantıken 500Mbps ile en kötü saniyede 50 MB indirmesi lazım. Siz ne önerirsiniz?