Arama sonuçları: *

1. T

1000mbps için iss önerisi

işte bu yüzden vodafone çok daha cazip kalıyor fiyat olarak 870tl'ye modem dahil 1000mbps veriyor. türktelekom ise modem ile 1000tl'yi buluyor.
  2. T

türknet kullanıyordum. yeni eve taşınınca türknetten nakil işlemi yaptım ve türktelekom gelip yeni modem bağladı. bu durumda yine modem ücreti falan ödemem gerekir mi?
  3. T

Bende türktelekom kullandım ve memnundum açıkçası. Sadece müşteri hizmetlerine ulaştığımda o bilgisizliği beni çileden çıkarıyor. Türknette böyle bir şey hiç yaşamadım destek kaydına yazan kişiler fazlasıyla bilgili oluyor
  4. T

1000’lik takıntım yok fakat 200’lük paketlerin fiyatlarıda uygun değil gibi o yüzden
  5. T

Nedenini anlatır mısınız? Bu gidişle türktelekom harici alternatif kalmayacak.
  6. T

Vodafone nasıldır hocam. Zaten mobil hattım vodafone ve 1000mbps için 870tl fiyat çıkarıyor ve modem falan dahil olduğu yazıyor
  7. T

Millenicom’da altyapımın türktelekom olduğu yazıyor ve 1000mbps’ye kadar millenicom verebiliyor. 1753868272 Şu an türknet kullanıyorum çok memnunum. Herhangi bir sorun olduğunda ulaşmak falan çok kolay. Bu şekilde en azından 100mbps üstü hizmet verecek iss lazım.
  8. T

Selamlar, altyapım 1000MBPS Türk Telekom altyapısı. Türk Telekom harici 1000MBPS'yi en uygun şekilde nasıl alabilirim veya 500TL gibi bir fiyata 200-500Mbps'de olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Geri