1000mbps için iss önerisi

vodafone harbi rezalet hiç çekilmez mobil veride bile zar zor giriyor çok yavaş türk telekomdan memnunum 10 yıldır kullanıyorum
Bende türktelekom kullandım ve memnundum açıkçası. Sadece müşteri hizmetlerine ulaştığımda o bilgisizliği beni çileden çıkarıyor. Türknette böyle bir şey hiç yaşamadım destek kaydına yazan kişiler fazlasıyla bilgili oluyor

bende 50 mbps kullanıyorum fiber gelmesini bekliyorum altyapıma
Ha sen sabit interneti diyon ben mobil için demiştim sabit internette netspeeddeyim 4 yıldır 2 kez sorun yaşadım sadece de fiyatları abarttılar galiba Türk Telekom 1000liğe kaçıcam emin değilim

Ha sen sabit interneti diyon ben mobil için demiştim sabit internette netspeeddeyim 4 yıldır 2 kez sorun yaşadım sadece de fiyatları abarttılar galiba Türk Telekom 1000liğe kaçıcam emin değilim
evet sabit internet diyodum hocam, tarifelere zam gelmiş aynen

1000lik

500lük

200luk

18 ay taahhüt verince fiyatlar iyi gibi geldi bana.
Zaten yıl başında taahhütsüz olanlar zamlanır.
Modem ücreti dahil değil ona da +75 istiyor.
Şuan kullandığım sağlayıcı yeni zam yaptı.
Zaten TT altyapısından alıyorum interneti.
Geçirilir.

1000lik

500lük

200luk

18 ay taahhüt verince fiyatlar iyi gibi geldi bana.
Zaten yıl başında taahhütsüz olanlar zamlanır.
Modem ücreti dahil değil ona da +75 istiyor.
Şuan kullandığım sağlayıcı yeni zam yaptı.
Zaten TT altyapısından alıyorum interneti.
Geçirilir.
türknet kullanıyordum. yeni eve taşınınca türknetten nakil işlemi yaptım ve türktelekom gelip yeni modem bağladı. bu durumda yine modem ücreti falan ödemem gerekir mi?

türknet kullanıyordum. yeni eve taşınınca türknetten nakil işlemi yaptım ve türktelekom gelip yeni modem bağladı. bu durumda yine modem ücreti falan ödemem gerekir mi?
Türknete o modemi iade edeceksin zaten aboneliği sonlandırırken eğer satın almadıysan

Türknete o modemi iade edeceksin zaten aboneliği sonlandırırken eğer satın almadıysan
işte bu yüzden vodafone çok daha cazip kalıyor fiyat olarak 870tl'ye modem dahil 1000mbps veriyor. türktelekom ise modem ile 1000tl'yi buluyor.

işte bu yüzden vodafone çok daha cazip kalıyor fiyat olarak 870tl'ye modem dahil 1000mbps veriyor. türktelekom ise modem ile 1000tl'yi buluyor.
Kullanmadığım internette 870 ödeyeceğime kullandığıma 1000 öderim.

Son düzenleme:
Krm01 haklı vodafone geçip rezillik çekmek istiyorsan geç tutmayalım seni sırf aradaki 100 lira için neler kaybettiğini kendi gözlerinle görmeni çok isterim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,171,595
Üyeler
186,083
Son üye
Puuw1999
Geri