Arama sonuçları: *

1. vsVens

Türk nete geçtim uygulama ve site erişim sorunu?

Dostum küçük sağlayıcılar bu DNSleri direkt ayarlıyor o yüzden rahatça giriyormuşsundur normalde yasaklı.
  2. vsVens

Turknet geçtim " Bağlantı İşlemlerinize Başladık " aşamasındayım

Eğer istediğiniz performansı alamazsanız aktivasyondan sonra ticket açın desteğe. İlk bağlandığında internetim 50-15 gösteriyordu ticket açtım şuan 73-19 oldu. Hayırlı olsun şimdiden.
  3. vsVens

Ne zaman başvurdunuz. Geçiş ise haftasonunun pek önemi olmuyor diye biliyorum. Kopmayı bilemem hocam ama ping düşmedi yükselmedi. Biraz da bu altyapınıza şansınıza portunuza kalıyor o yüzden daha iyi olacak diyemem denemeniz lazım.
  4. vsVens

Hocam ben comnet koduyla geçtim öncelik verdiler ama en fazla 1-2 gün sürüyor. Başvurdum gece 5 gibi geçiş yaptılar. Şirketinize bağlı biraz.
  5. vsVens

Teknik detaylar bölümüne bak eğer orada modem arayüz şifren vb. geldiyse modeme direkt gir farkında olmadan netin değişmiş olur. Türknete geçeli 1-2 hafta oldu memnunum. Netimin hızı arttı vdsl olmasına rağmen umarım sizinde sorununuz olmaz Türknetle.
  6. vsVens

Gigaspeed geçtim pişmanım.

Hocam Türknete geçseydiniz kod vardı zaten 2 ay ücretsiz sonra bir ay 500Tl verip tekrar başka bir yere geçerdiniz siz niye direkt atladınız ?
  7. vsVens

Öneri 🟠UYGUN FİYAT'LI İNTERNET FİRMASI🟠

Bu sağlayıcıların hepsi bir yerden adam s.... peşinde hocam. Hiçbiri adam akıllı vereyim hizmeti alayım parayı zihniyetinde değil.
  8. vsVens

Hocam o ucuz etin tadına baktık 5 gündür internet yok açıklama yok iade yok kdsljhkldsshhgfkdss
  9. vsVens

Comnetten çıkıp bunlara girmeden önce bence bir Türknet yapın.
  10. vsVens

Comnet internet sorunu

Kulübe hoşgeldin dostum :D 5 gündür var bu sorun.
  11. vsVens

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

Belki modemden dolayıdır dicektim ama pek öyle gözükmüyor.
  12. vsVens

Modeminiz Türk Telekom modemi mi ?
  13. vsVens

Bu sorunu comnet kullanan kuzenimde söyledir birkaç aydır bende olmuyor ama onda oluyor mesela buna da anlam veremiyordum.
  14. vsVens

Yardım ComNet 'Genel Arıza Problemi' Ne Zaman Çözülecek?

Telegram grubunu atayım gelin kendiniz sorun ama pek cevap alamıyorsunuz.
  15. vsVens

Ne paketi değişmesi hocam fatura kontrol ettik cayma bedeli çıkartınca birkaç ay sonra Tivibu falan saplamışlar bize :D kimse bizi aramadı bile.
  16. vsVens

Biz aradık sorduk 75mb alır mıyız diye evet alırsınız falan dediler. Bağladılar 65-66 alıyorduk max. Sonra birkaç ay geçti 50ye düştü şaka gibi.
  17. vsVens

Yardım ComNet 'Genel Arıza Problemi' Ne Zaman Çözülecek?

Pek çözülecek gibi değil Telegram grubunda TT'yi suçluyor moderatör ve adminler. TT altyapı sağlamıyormuş Comnete vs vs.
  18. vsVens

Hocam bize var olmayan Tivibuyu bile satmışlar haberimiz yok. THHden karar çıkıyor hemen itiraz. Kime ne denk gelirse o fiyat. 1 Yıl boyunca hız 50ye düştüğünden beri en az 12-13 defa telefonla aradım yok Arıza kaydı bile açtıramadım :D
  19. vsVens

Tamam da hocam ben taahütümü yaptım ve 50mb internete 680 lira ödüyordum benim suçum ne ? Bu tahaaütleri yaparken yeni gelene geçirme mantığıyla zamlar yapılıyor, altyapı çalışması falan yaptığıda yok. 1-2 yıl önce aradığımda gelip kutuda porta falan bakıyorlardı şimdi bir arıza kaydı açtırmayı...
  20. vsVens

Ufak bir telegram turu mu yapsak ?
Top Bottom